Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Στον «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών ο Τραϊανός Αγγελοστογιάννης !!!





Στον «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών  θα συνεχίσει την αγωνιστική του σταδιοδρομία ο Τραϊανός Αγγελοστογιάννης ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον «Α.Ο.Κ. Γουμένισσας»

Ο Τραϊανός είναι 15 χρονών και αγωνίζεται σε θέση guard. Η ομάδα των Γιαννιτσών με την προσθήκη του Τραϊανού στις δυνάμεις της, ενισχύεται τόσο στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής όσο και στο ανδρικό τμήμα στο οποίο θα αγωνίζεται ο νεαρός αθλητής από την Γουμένισσα!
Σε δηλώσεις τους ο παίκτης του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών και ο έφορος του τμήματος Basketball  τόνισαν τα εξής:
Τραϊανός Αγγελοστογιάννης(παίκτης): Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει η ομάδα του «Μέγα» να αγωνιστώ σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα την χρονιά που μας έρχεται. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και πιστεύω ότι με την βοήθεια και τον συμπαικτών μου θα έχουμε μια πολύ όμορφη και παραγωγική χρονιά για όλους μας.
Παύλος Παρτσαλάκης( Έφορος) Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε στην ομάδα μας παιδιά σαν τον Τραϊανό. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ένας αθλητής που ξεχωρίζει όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και για το εξαιρετικό του ήθος. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εύχεται στον Τραϊανό να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς, που θα τον γεμίσει με αγωνιστικές εμπειρίες. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ομάδας του «Α.Ο.Κ. Γουμένισσας» για την παραχώρηση του Τραϊανού στην ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)