Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Δ. Μπινος: Μακεδονομάχοι της πεντάρας



Βαριές αιχμές αφήνει ο πρώην δήμαρχος Αλμωπίας  Δ. Μπίνος  για τους συνοδοιπόρους της πρώην παράταξής του που αποστάτησαν και έκαναν δικό τους συνδυασμό ,


μόνο  για καρέκλες ,αξιώματα και νομή της εξουσίας, όπως τους είχε κατηγορήσει παλαιότερα,  . Εκμεταλλεύτηκαν δε με τον χειρότερο τρόπο  το Μακεδονικό και είχαν ντυθεί  την στολή του … Μακεδονομάχου. Μετά την κατάληψη της εξουσίας ούτε καν γνωρίζουν τα χωριά οι κάτοικοι των οποίων έδωσαν αίμα και ζωή  για  την Μακεδονία. Ο ι δηλώσεις του Δ. Μπίνου  έγιναν με αφορμή την εκδήλωση μνήμης στο Γαρέφι για τον οπλαρχηγό Κώστα Γαρέφη και τους γηγενείς Μακεδονομάχους του χωριού, με την παρουσία του  ως επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Δ. Γιουματζίδη.

Ο κ. Μπίνος σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: "Εμείς συνεχίζουμε να τιμούμε όλους αυτούς τους αγωνιστές που έχυσαν το αίμα τους σε αυτά τα χώματα, αντίθετα με εκείνους που πέταξαν τις ασπίδες και τις χλαμύδες τους αμέσως μόλις πέτυχαν τους πραγματικούς τους στόχους, απουσιάζοντας ως Δημοτική Αρχή από τη σημερινή σημαντική ημέρα Ιστορικής μνήμης".









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)