Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης Γ,Γ, τουΔήμου Αλμωπίας;



ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΛΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


Τον Γιώργο Τσιμτσιρίδη( ΔΕΞΙΆ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ) προορίζει για γενικό γραμματέα του Δήμου Αλμωπίας ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Η πληροφορία κυκλοφορεί έντονα   τελευταία στους αυτοδιοικητικούς κύκλους. Ο Γ.Τσιμτσιρίδης είναι ήδη ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου. Διατέλεσε επί πέντε χρόνια Αντιδήμαρχος επί θητείας Δημήτρη Μπίνου και δεν συμμετείχε στις εκλογές ξανά ως υποψήφιος ,. Η τοποθέτησή ως ειδικού συνεργάτη του σημερινού δημάρχου είχε προκαλέσει πολλά σχόλια περί υπόγειων  προεκλογικών διαδρομών και συμφωνιών .
Στο μεταξύ μάλλον αποτελεί παρελθόν η Μελίτα Χισκάκη από το Δημαρχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες   φέρεται να επέστρεψε στην επαγγελματική της στέγη για να ασχοληθεί με την δουλειά της , προσφέροντας τις όποιες συμβουλές της προς τον Δήμαρχο  από εκεί.
 ‘Άλλες πληροφορίες φέρουν  την απομάκρυνσή της    στο βέτο που έθεσαν για την παρουσία  της στο Δημαρχείο δύο κορυφαίοι αιρετοί συνεργάτες του Δημάρχου.

5 σχόλια:

  1. Ο μπινος θα πέσει ξερός,,αλλά και ο μπάτσης φοβερή επιλογή. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλοι για τον Τσιμτσιρίδη δουλευουν. Έγινε επαγγελματίας πολιτικός ένας ακόμη άχρηστος συνεργάτης του Μπίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατε καλα εκει στο δημο; Τοσα χρονια ενας φελλος ηταν ο Τσιμτσιριδης. Αν μπορουσε να κανει δουλεια θα την ειχε κανει. Βαλτε μυαλο πριν ειναι αργα. Ειχες τη Μελιτα και την εχασες Μπατση. Και γι αυτο ο Μπινος φταιει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσα χαμηλά ρε Χρήστο σε στείρηξα με κάθε δύναμη αλλά μας πρόδωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)