Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Πλήρης έλεγχος του Δήμου Αλμωπίας από τον Χ. Μπάτση



 

Από την επιλογή των Αντιδημάρχων θα φανεί αν αληθεύουν  όσα κυκλοφορούν για πλήρη έλεγχο στην Διοίκηση και τα πόστα  στον Δήμο Αλμωπίας από τον συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση.

Αν επιλεγούν  Αντιδήμαρχοι μόνο από τονυς εκλεγμένους συμβούλους της παράταξής του , σημαίνει ότι αποφάσισε να πορευτεί μόνος του.
Στο θέμα της Διοίκησης των επιχειρήσεων  ΔΕΥΑ  και ΔΗΚΕΑ ,  όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις της παράταξης του Νίκου Παρούτογλου    , αν θα κρατήσουν τα πόστα ή αν θα τις κρατήσουν . Αρχικά υπήρχε η σκέψη  να παραιτηθούν , αλλά πλέον τόσο  οι άνθρωποι που τους στήριξαν , αλλά και η υπόλοιπη αντιπολίτευση έχουν κατανοήσει ότι πρέπει να παραμείνουν για να μην βαλτώσει ο Δήμος. Μάλιστα φέρονται διατεθειμένοι να μην αποδεχτούν τυχόν παραιτήσεις. Σε περίπτωση που υπάρξουν παραιτήσεις , τα προεδρεία μπορούν να στελεχωθούν και με   μη δημοτικούς συμβούλους.
Οι πληροφορίες λένε , ότι ήδη έχουν γίνει κρούσεις σε μη εκλεγμένους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του Δημάρχου  α αναλάβουν πόστα. Να υπενθυμίσουμε ότι την πλειοψηφία των  διοικήσεων των επιχειρήσεων με τις τροποποιήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη  καταλαμβάνουν υποχρεωτικά τα πρόσωπα που προτείνει ο Δήμαρχος  , ανεξάρτητα από τις ψήφους που θα πάρουν από το δημοτικό συμβούλιο , το οποίο ουσιαστικά είναι διακοσμητικό στοιχείο .
Ήδη οι πληροφορίες φέρουν ως Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας , στην θέση του Τάσου Θεοδωρίδη  την Πολυξένη Νάνου

3 σχόλια:

  1. Η λύση είναι να στελεχώνει τις διοικήσεις με δίμηνα. Το κατέχει το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιδήμαρχοι οι ειδικοί συνεργάτες, έτσι και αλλιώς αυτοί κάνουν κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεμάτο αισιοδοξία το χτεσινό βραδινό μύνημα της Προεδρίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)