Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Άσφαλτος και με δικαστική βούλα στο Θεοδωράκι









Στις φωτογραφίες φαίνεται η άσφαλτος που επεσε προς τα μαντριά του Θεοδωρακίου

 σύμφωνα με την δικαστική απόφαση . 

‘Άσφαλτος που δεν είδαν ο Παράσχος  Τσάνταλης   οι σύμβουλοι του συνδυασμού του  και τα ελεγκτικά  όργανα του κράτους , που μάλλον δεν είχαν καλή όραση

 Στα μέσα της εβδομάδας εκδικάστηκε σε δικαστήριο της Θεσσαλονίκης η υπόθεση των εικονικών ασφαλτοστρώσεων  στο Θεοδωρακι  ύψους περίπου 150 χιλ ευρώ που υποτίθεται   ότι είχε πέσει  προ δεκαετίας περίπου από τον τότε   Δήμο  Εξαπλατάνου.

 Ο  Παράσχος Τσάνταλης και σύμβουλοι του συνδυασμού του , μετά από καταγγελίες-διαμαρτυρίες ενδιαφερόμενων , έψαξαν το θέμα ως όφειλαν σαν αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου , που ήταν.   Αφού έκαναν τις σχετικές ερωτήσεις ,δεν πήραν καμία απάντηση  από την τότε δημοτική αρχή που ως συνήθως τους παρέπεμπε  για κάθε θεσμική τους ερώτηση  για περισσότερες λεπτομέρειες στον …εισαγγελέα.  Αυτοί ακολούθησαν τις προτροπές τους  και απευθύνθηκαν  στην Εισαγγελία , αλλά και τις αρμόδιες θεσμικές αρχές. Μετά από ελέγχους των αρμόδιων ελεγκτικών οργάνων διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πέσει κουκούτσι άσφαλτος .  Οι υπεύθυνοι ελεγκτές  απέστειλαν τα πορίσματά τους στην Δικαιοσύνη , η οποία παρέπεμψε όσους έκρινε υπεύθυνους σε τακτική δικάσιμο . Στο δικαστήριο  που έγινε  την περασμένη Τετάρτη  ελήφθη  υπ όψιν μόνο μία μαρτυρία  - ότι δήθεν έπεσε άσφαλτος- και  ΄ όλοι οι κατηγορούμενοι -8 συνολικά- αθωώθηκαν.

 




4 σχόλια:

  1. Η άσφαλτος έπεσε στο κεφάλι του "δημάρχου των έργων" για να καλύψει την καράφλα.Λίγο ακριβή έπεσε βέβαια...Για άλλη μια φορά "έλαμψε" η αλήθεια.Εύγε σε όλους τους εμπλεκόμενους,φορείς,μεσάζοντες κλπ.Δώσατε ακόμη ένα μάθημα ζωής στη νέα γενιά,στα παιδιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ...ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΧΟΝΤΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστους αυτούς,δεν ξέρουν από τέτοια.Δε ξέρουν αυτοί τι θα πει εντάλματα των 6.900 ευρώ,ούτε τι σημαίνει μαύρα.Άντε να πιείς καμμία σόδα να χωνέψεις μπούλη και σκούπισε και τα σάλια.Μας βλέπουν.Μήπως έχεις μπλε σκούρα μερτσεντέ;

      Διαγραφή
  3. Ηθικόν δίδαγμα προς νέους αν μπορείς να αθωωθεις κλέψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)