Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Αθώοι ‘όλοι για τις ασφαλτοστρώσεις που δεν έγιναν στο Θεοδωράκι



Αθώους έκρινε τελικά δικαστήριο της Θεσσαλονίκης και  τους8 κατηγορούμενους για τις ασφαλτοστρώσεις που δεν έγιναν στο Θεοδωράκι πριν από 12 περίπου χρόνια.
Την πραγματοποίηση των ασφαλτοστρώσεων είχε καταγγείλει η τότε αντιπολίτευση. Οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς που έκαναν τις σχετικές έρευνες  που έκαναν ,  μετά από όσα διαπίστωσαν απέστειλαν τα σχετικά πορίσματα . Μετά από περιπετειώδεις εκβάσεις η Δικαιοσύνη  έστειλε τελικά την  υπόθεση σε τακτική δικάσιμο . Τη Δευτέρα λόγω χρόνου αναβλήθηκε η δίκη για χθες Τρίτη και διακόπηκε για σήμερα.  Σήμερα ολοκληρώθηκε. Αρχικά  οι συνήγοροι υπεράσπισης υπέβαλαν ένσταση ότι πρόκειται για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα , διότι το ποσό που περιλαμβάνεται  στο κατηγορητήριο είναι κατά πολύ μικρότερο γιατί περιλαμβάνει προσαυξήσεις και τόκους  και πρέπει να παραγραφεί.Το δικαστήριο  τελικά αθώωσε όλους τους κατηγορούμενους  γιατί πείστηκε από την μαρτυρία του τότε προέδρου του χωριού που βεβαίωσε ότι η άσφαλτος έπεσε. Στην επίμαχη συνεδρίαση   του δημοτικού συμβουλίου του τότε  δημοτικού συμβουλίου  , από την οποία ξεκίνησαν όλα ,είχε πει ότι δεν είχε πέσει  κουκούτσι άσφαλτος. Τότε είχε δεχτεί σκληρή    λεκτική επίθεση από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του που τον κατηγόρησαν ότι δεν ξέρει τι του γίνεται και ότι είχε πέσει άσφαλτος προς όλα τα μαντριά  στο Θεοδωράκι .   

8 σχόλια:

  1. Αμπρε πού είναι ο Πάρης να πάρει μία βεντάλια να μάς τα κάνει αέρα μπρέεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή και γω που χρωστάω 160 ευρώ στο δήμο εκ των οποίων τα 80 είναι οι προσαυξήσεις θά παραγραφουν ή είμαι στο κακούργημα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε οχι και πειστηκε απο την μαρτυρια του Σουγγαρη!Για να δοθει στην δημοσιοτητα το αποτελεσμα της δικης θα πρεπει να γραψετε και ποιες ηταν οι κατηγοριες .εναντιον τους.Οχι ενα ξερο αθωωθηκαν.Κι Σ μη αναφερθω για την ενσταση..περι τοκων και προσαυξησεων του ποσου της ζημιας.Μη βιαζεσθε θα ελεγα..Δεν ειναι και πρωτη ειδηση αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΑΜΑΝΤΩΦ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πει κανείς!! Πραγματικά τι να πει κανείς! Η Δικαιοσύνη, το τελευταίο καταφύγιο του δικαίου, κατάντησε ένα ανίκητο οδόφραγμα του άδικου.
    Δεκάδες ένορκες καταθέσεις θεσμικών παραγόντων, επίσημα πορίσματα ελεγκτικών οργάνων, τελεσιδικες απόφασεις του Αρείου Πάγου, αποδείχθηκαν κουρελόχαρτα. Αποδείχτηκε (δυστυχώς για πολλοστή φορά) πως η μονη πειστική "απόδειξη", που αποσπά αθωωτικές αποφάσεις είναι ο μπάρμπας από την Κορώνη, ο βουλευτής από το διπλανό χωριό, ο αντιπεριφερειαρχης που φροντίζει τους ψηφοφόρους του. Είναι αυτό το πολιτικό περιβάλλον που φροντίζει τα παιδιά του.
    Παρακολουθούσα, από μακριά είναι η αλήθεια, αυτήν την υπόθεση από το ξεκίνημά της. Ήλπιζα πως η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της σε μια τέτοια εξώφθαλμη υπόθεση. Δυστυχώς έπεσα έξω. Θα επανέλθω όμως. Αναζητώ κάποια στοιχεία και θα επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εισαι μακράν της Ιερουσαλήμ για να επανέλθεις ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδαμε κι εσάς τους κατοικούντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαμαντη ποσα σου δίνει για να γραφεις μεροληπτικά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)