Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Παίζουν με τα Λουτρά και την ευρύτερη περιοχή



Με ψεύτικες υπεύθυνες δηλώσεις 
πήραν το σήμα του ΕΟΤ  


 ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  Η  ΝΑ  ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ 
 ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ 
ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ






 Τεράστιες διαστάσεις παίρνουν πλέον οι αποκαλύψεις  του πρώην προέδρου της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ και Δημάρχου Αλμωπίας Δ. Μπίνου  στην γενική συνέλευση των μετόχων  την περασμένη εβδομάδα.     . Ότι δηλαδή    ο σημερινός πρόεδρος  της επιχείρησης  και δήμαρχος Χ. Μπάτσης , προκειμένου να πάρει το περιβόητο σήμα του ΕΟΤ υπέγραψε δύο  ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις. Αντί να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προτίμησε αυτή την μέθοδο , θέτοντας ουσιαστικά  στον αέρα την λειτουργία της Επιχείρησης.  Έτσι   τώρα η επιχείρηση εκτός από τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει λόγω  των γενικότερων προβλημάτων  που έχει δημιουργήσει παγκόσμια ο Κορωνοϊός   , έχει ένα ακόμα σοβαρότατο θέμα. Η υπογραφή  των υπεύθυνων δηλώσεων από τον Δήμαρχο  έχει γίνει και πρωτοσέλιδο θέμα σε εφημερίδα του νομού. Είναι στο χέρι της εισαγγελίας αν θα κινήσει και τις σχετικές διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος κατά του δημάρχου αυτεπάγγελτα. . Όταν μάλιστα εν γνώσει του όπως ισχυρίστηκε  ο Δ. Μπίνος ( και δεν τον διέψευσε ο Χ/ Μπάτσης)  υπέγραψε   ότι οι υπεύθυνες δηλώσεις  με ψεύτικο περιεχόμενο. Παράλληλα όμως το πιο ανησυχητικό είναι ότι θα γίνουν εκ νέου έλεγχοι  και σύμφωνα με πληροφορίες το ερχόμενο Σάββατο πρόκειται να γίνει ξεσκόνισμα  στα Λουτρά από αρμόδιους ελεγκτές. Ο Δ ,Μπίνος στην γενική συνέλευση των Λουτρών Πόζαρ  έκανε την   σοβαρότατη καταγγελία  για  σημαντικές παραβάσεις του κ. Μπάτση σε σχέση με την έκδοση του σήματος των Λουτρών. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως το σήμα των Λουτρών το πήρε χωρίς ουσιαστικά να κάνει καμία παρέμβαση. Έκανε δυο υπεύθυνες δηλώσεις, των οποίων το περιεχόμενο δεν είναι αληθές. Δηλαδή, υπέγραψε για πληρότητα πραγμάτων που δεν ισχύει. Ο κ. Μπίνος έκανε λόγο για «εύκολες υπογραφές» με μόνο στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς καμία ουσία.

4 σχόλια:

  1. Άντε σχολείο μικρούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλους. Άξιος ο μισθός σας. Να σας ζήσει ο εγωισμός. Τη πάρτι σας και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού ο Μπίνος ήταν αυτός που κληροδότησε το πρόβλημα στον Μπάτση με αποτέλεσμα άμα της εκλογής του ο τελευταίος να το επιλύσει άμεσα καθώς ήδη ο κρατικός φορέας είχε προβεί σε προσωρινή σφράγιση των λουτρών. Μια πρόχειρη περίληψη για όσους δεν θυμούνται τι συνέβη. Από τότε όμως ο νυν δήμαρχος δεν έκανε τίποτα γι' αυτό το θέμα; Δεύτερον, το θράσος του Μπίνου είναι ανεκδιήγητο. Τι μιλάει τώρα; Του έβαλε τρικλοποδιά και τώρα χαίρεται; Αυτό είναι κακεντρέχεια και μισαλλοδοξία. Όσο για την απαίτηση της παραίτησής του, για εμάς, τους απλούς δημότες, είναι ακριβώς το ίδιο. Μεταξύ Μπίνου και Μπάτση, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θέλει να μας πει ο Μπίνος δηλαδή; Ότι αν ήταν αυτός στη θέση του Μπάτση θα έκλεινε τα λουτρά; ή μήπως είχε τη λύση έτοιμη αλλά ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; Ας απαντήσει ο κύριος Μπίνος σ' αυτό το ερώτημα. Αν μη τι άλλο το οφείλει σ' εμάς τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)