Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΑΜΎΝΤΑΙΟ

Την ήττα με 1-0 γνώρισε πριν από λίγο ο Εδεσσαϊκός απέναντι στον Ερμή Αμυνταίου.

 Ο προπονητής του Εδεσσαϊκού Βαιος Στεργιοπουλος ξεκίνησε με τους:Ηλιόπουλο, Μαυρόπουλο, Στουγιαννιδη, Μωυσιδη, Τζιμογιαννη, Αβραμίδη, Πούπη, Κατικαριδη, Παπούτσιδη, Κυζιρίδη και Καραδημο. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι Πράσινοι μέχρι το 30ο λεπτό ήταν κυρίαρχοι έχασαν μια κλασσική ευκαιρία με τον Κυζιρίδη το πλασέ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ πέτυχε και ένα goal με τον Μωυσιδη το οποίο ακυρώθηκε κακώς ως offside. 

Στο δεύτερο οι Πράσινοι μπήκαν και πάλι πιο δυνατά είχαν μια εκτέλεση φάουλ του Κυζιρίδη στο τείχος, μια πολύ καλή στιγμή με τον Παπούτσιδη, ένα καλό σουτ του Κατικαριδη, ένα σουτ λίγο άουτ πάλι του Κυζιρίδη ενώ στο 60ο λεπτό άρχισαν οι μαζικές αλλαγές 

Στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι

Ροδοβιτης, Μισκος στις θέσεις των Μαυρόπουλο και Κατικαριδη ενώ λίγα λεπτά αργότερα μπήκαν και οι

Κουρκουλουκης, Βυρος, Χατζηπαναγιωτιδης, Κεραμμυδας, Κολεφ και Ερυθρόπουλος

Στο 70ο λεπτό έγινε το 1-0 σε μια αδράνεια πίσω. Οι Πράσινοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο ανέβασαν λίγο ακόμα ρυθμό είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Κυζιρίδη ενώ η μεγάλη στιγμή έγινε από τον Κεραμμυδα όταν το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το δοκάρι.Στο 85ο λεπτο ο Εδεσσαϊκός είχε μια ακόμα μεγάλη στιγμή με τον Τζιμογιαννη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)