Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Δόξα Δράμας -Αλμωπός 1-0

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας η Δόξα Δράμας νίκησε στο προπονητικό κέντρο των «μαυραετών»,  τον Αλμωπό Αριδαίας με σκορ 1-0 .

Η ομάδα  του Θανάση Κολιτσιδάκη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και έχασε και άλλες ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο με τη Δόξα να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο ενώ οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.

Η Δόξα παρουσιάστηκε  βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο συγκριτικά με τις προηγούμενες εμφανίσεις της, κατάφερε να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από χτύπημα φάουλ με σκόρερ τον Ολλανδό αμυντικό, Μποζ.

Στο 12′  καλό σουτ του Πινδώνη έφυγε  εκτός εστίας.

 Στο 18′ Ο Αλμωπός Αριδαίας έχει δοκάρι μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Στο 32′  σκόραρε η Δόξα με την κεφαλιά του Μπρούσελερς αλλά ακυρώθηκε το γκολ ως οφσάιντ

Στο 40′ δοκάρι για τη Δόξα Δράμας μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαυριά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός Αριδαίας μπήκε   κάπως  καλύτερα στο  ματς, αλλά η Δόξα σταδιακά βρήκε τα πατήματα της και ανέβασε ρυθμούς . Απείλησε  στο 47′  με τον Κουτσιανικούλη αλλά αστόχησε , ενώ στο 70 ΄ άνοιξε το σκορ με σκόρερ τον Μποζ , όταν από εκτέλεση φάουλ του Ολλανδού αμυντικού έστειλε την μπάλα στα δίχτα του Ιωαννίδη και ανοίγει το σκορ για τους «μαυραετούς»!

Εκτός αποστολής για τη Δόξα ήταν οι τραυματίες Σαμπανίδης, Μαρινάκης και Κιπ. Ο Σπυρόπουλος έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους και ο Μπολάκης καθώς είναι ανέτοιμος.

Οι συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Νιμπά, Παρασκευάς, Πινδώνης, Χάμοντ, Μπρούσελερς, Μαυριάς, Γκόμεζ, Κουτσιανικούλης.

Πάγκος: Μποζ, Φυτόπουλος, Ρούτσης, Τάσιος, Πετρίδης, Ηλιάδης, Ιμπάνιεθ, Παπαϊωάννου, Αγιώτης.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ιωαννίδης, Μαγγίζης, Προκοπίου, Βενέτης, Ρογγότης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Γκαγιέγος, Γκέσιος, Πάμπλο Σόντα, Μάνιος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμη και οι :  Νικολίτσας, Έππας, Προύντσης, Μπαξεβάνος, Μεντής, Κοζάκης, Κουρούπης, Τζανης

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)