Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Ο καιρός σήμερα...

 





Για σήμερα, Κυριακή, σε όλη τη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα βόρεια και από το βράδυ στην Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές  ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και πιθανώς στα βόρεια, όπου θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νότια από δυτικές διευθύνσεις και βαθμιαία στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Στο Βόρειο Ιόνιο αργότερα θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 26 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 27 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)