Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΑΔΕΣΠΟΤΑ: Μόνο για ζήτω και παλαμάκια ο Δήμος Αλμωπίας


 

ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤEΣ

 ΖΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ 

 ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Παρά τις δημόσιες φανφάρες και μεγάλα λόγια περί φιλοζωίας  ο Δήμος Αλμωπίας

πράττει ακριβώς το αντίθετο για τα αδέσποτα σκυλιά. Ο φιλάρεσκος αρμόδιος Αντιδήμαρχος , που πρόσφατα αποκάλεσε δημόσια τον εαυτό του αστροναύτη, ας ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά  με το αντικείμενό του και αν δεν μπορεί να παραιτηθεί των καθηκόντων του  από την συγκεκριμένη αρμοδιότητα. Επιτέλους δε να δώσει και έναν απολογισμό για τα χρήματα που δίνει το κράτος στον Δήμο για τα αδέσποτα.

Ενδεικτική του πνεύματος αντιμετώπισης όσον αφορά   αδέσποτα ,είναι όσα καταγγέλλει η Φιλοζωική Αριδαίας:

 

 

 

Άλλη μια ακόμη εγκατάλειψη έξι κουταβιων από ασυνείδητο συμπολίτη μας,στον δρόμο Ροδωνιας-Μεγαπλατανου.

 

 

Έγινε πολύς λόγος για τα κουτάβια αυτά. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν είμαστε ούτε υπηρεσία αλλά ούτε και θεοί. Δεν μπορούμε να δίνουμε λύση σε όλα τα θέματα. Είμαστε μια δύσκολη επαρχία με 40 χωριά, με πολλά αδέσποτα και με μεγάλα προβλήματα.

 

 

Τα κουτάβια όμως είχαν εκτεταμένη ψωρίαση και δεν μπορούσαμε να τα αφήσουμε στο έλεος  τους. Έγιναν γρήγορες κινήσεις και βρέθηκε άνθρωπος που θα τα πρόσεχε, που αυτό ήταν και το μεγάλο πρόβλημα.

 

 

Πήγαμε τα κουτάβια στον κτηνίατρο του Δήμου για θεραπεία και εμβολιασμό. Ο Δήμος δυστυχώς αρνήθηκε να αναλάβει τα έξοδα  των ζώων προς μεγάλη μας έκπληξη. ( Σ.Σ. Γιατί κύριε αστροναύτη;)

 

 

Τα έξοδα πληρώθηκαν στον Κύριο Παλαμίδα, ο οποίος πήρε τα ελάχιστα και τον ευχαριστούμε πολύ, από την κυρία  Έφη  Αρβανιτου  που είναι και μέλος του Συλλόγου.

 

 

Σε ευχαριστούμε πολύ Έφη.

 

 

Ο Πρόεδρος Φώτης Παραστατίδης

 

1 σχόλιο:

  1. Αφού αρνείται ο Δήμος γιατί δεν απευθύνεστε στον αρμόδιο εισαγγελέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)