Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Η ΣΙΩΠΉ ΤΩΝ ΑΡΧΏΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΤΡΙΒΕΣ

 


 

Η σιωπή των αρχών της Πέλλας σχετικά με τα κρούσματα του κορωνοϊού  ήταν φυσικό να   παρουσιάσει  και κρούσματα στοχοποίησης , ανθρωποφαγίας και λεκτικών  αντιπαραθέσεων ,

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κρούσμα κορονοϊού  που εμφανίστηκε σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό  στην Αριδαία. Οι αρχές δεν ανακοίνωσαν  τίποτα και μετά από σχετική φημολογία οι υπεύθυνοι του παιδικού  σταθμού αφού το έκλεισαν έκαναν επιλεκτικές ανακοινώσεις , ενώ εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον όσων  τους …στοχοποίησαν  , όπως υποστηρίζουν . Σύμωνα με ανακoίνση που έστειλαν επιλεκτικά αναφέρουν

 

Η

 

ΚΔΑΠ Δεντρόσπιτο: Όλα τα υπόλοιπα τεστ είναι αρνητικά

 

Ύστερα από την μοριακή εξέταση στο νοσοκομείο της Έδεσσας του υπόλοιπου προσωπικού το Δεντρόσπιτο ανακοινώνει πως και τα 6 τεστ διαγνώστηκαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ στον covid19.

 

Με δική μας πρωτοβουλία το δεντρόσπιτο θα ανοίξει ξανά στις 14/10.

 

Από την πρώτη στιγμή κρίναμε σωστό και ενημερώσαμε για την ύπαρξη ύποπτου κρούσματος στη δομή μας χωρίς να έχουμε καμία επιβεβαίωση και με τον φόβο να προκληθεί σύγχιση και στοχοποίηση όπως και έγινε.

 

Η υγεία όλων μας είναι όμως πάνω από κάθε φόβο.

Ακολουθήσαμε όλες τις οδηγίες που μας δόθηκαν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ ενώ ενημερώθηκε και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πέλλας για τις οδηγίες και τους χειρισμούς της Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τα παιδιά.

 

Εμείς θέλουμε να πούμε σε όλους τους γονείς του δεντρόσπιτου ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν υποστηρικτικοί παρόλο το ράδιο αρβύλα που υπήρξε. Επίσης θα θέλαμε να πούμε και σε όλους εκείνους που προσπαθούν να στοχοποιήσουν παιδιά και γονείς από το Δεντρόσπιτο πως τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες το λιγότερο και μη αποδεκτές στις μέρες μας.

 

Ευχόμαστε και πάλι περιστατικά στην κοπέλα μας και την μητέρα της και ανυπομονούμε να ξανασμίξουμε με τα παιδιά μας και να συνεχίσουμε μαζί αυτό το όμορφο δημιουργικό ταξίδι!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)