Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Δ. Μπίνος προς Χ. Μπάτση: Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη Μακεδονία και τους Προμάχους εναντίον όλων.


Ο Χ. Μπάτσης νομίζει ότι είναι ακόμα Δήμαρχος ο Δ,. Μπίνος
    Όσο περνάει ο καιρός  και ο μύθος που έστησε  σε βάρος του αρχηγού τους και τότε Δημάρχου Δ. Μπίνου   καταρρίπτεται καθημερινά από την ανεπάρκεια και τις γκάφες τους .

Η  παράταξη του Δημάρχου που διοικεί τον Δήμο Αλμωπίας ,


  σταδιακά εντείνει τις επιθέσεις της κατά του  πρώην αρχηγού της.  Σε κάθε ευκαιρία και κυρίως στα δημοτικά συμβούλια , ο σημερινός δήμαρχος   επιχειρεί λεκτικές επιθέσεις , χωρίς επιτυχία όμως. Δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεται ακόμα στην προεκλογική περίοδο. Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί  ότι αυτός είναι ο Δήμαρχος  και ΄ έχει την ευθύνη διοίκησης και όχι ο  προκάτοχός του. Ίσως να αισθάνεται έντονα την παρουσία του  Δ. Μπίνου ,καθώς  η δική του παρουσία στον Δήμο περνά απαρατήρητη.

 

 Στην δια τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης δεν ‘έλειψαν  οι αντιπαραθέσεις . Με αφορμή την συζήτηση του θέματος για την ανέγερση νέου νηπιαγωγείου στους Προμάχους , ο Δ. Μπίνος θέλησε να υπερασπιστεί το έργο του, καθώς όπως  θεωρεί   η σημερινή Δημοτική Αρχή προσπάθησε να οικειοποιηθεί έργα της  θητείας του .  Συγκεκριμένα απάντησε :

: "Εμείς διαμορφώσαμε τις εξελίξεις για το Νηπιαγωγείο Προμάχων. Με χρήματα που εμείς εξασφαλίσαμε κάνατε τη γεωτεχνική μελέτη, εμείς είχαμε πάει στην Εταιρία που διαχειρίζεται το ζήτημα στην Αθήνα. Έχετε Γενικό Γραμματέα τον κ. Τσιμτσιρίδη που γνωρίζει. Είχατε πει ότι σε ένα χρόνο θα κάνετε Νηπιαγωγείο. Τις εξελίξεις που εμείς δρομολογήσαμε τις γνωρίζουμε. Τη δική σας ευθύνη δεν γνωρίζουμε, ότι σε ένα χρόνο θα έπρεπε να έχετε κάνει Νηπιαγωγείο σύμφωνα με όσα λέγατε".

 

Ο Χ. Μπάτσης  ανταπάντησε  σε οξύ  τόνο , ουρλιάζοντας με εκφράσεις που  μάλλον δεν αρμόζουν σε Δήμαρχο, ‘ότι   αυτός ήταν ένας από τους λόγους που συγκρούστηκε με τον τότε Δήμαρχο, για να του απαντήσει ο κ. Μπίνος: "Εσείς συγκρουστήκατε σε πολλά επίπεδα ως αναξιοπρεπής. Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ούτε αυτά που σας αφήσαμε. Πείτε μας τι καινούριο έχετε κάνει εσείς. Καιροσκοπείτε επάνω σε θέματα και προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε πράγματα. Κάντε πρώτα δικά σας πράγματα και ελάτε μετά".

 

Και συνέχισε : "Αφήστε τις εξυπνάδες σε μένα. Εξυπνάδες να πουλήσετε αλλού. Δεν θα παίζετε με τέτοια σημαντικά ζητήματα. Να προσέχετε πως μιλάτε. Είστε αναξιοπρεπής. Δεν έχετε το ηθικό ανάστημα να μιλάτε σε μένα με αυτόν τον τρόπο, για τους λόγους που γνωρίζετε εσείς προσωπικά. Είστε πολύ μικρός απέναντί μου. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε τίποτα, ούτε αυτά που βρήκατε έτοιμα. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη Μακεδονία και τους Προμάχους εναντίον όλων.

 Η μισή μου καταγωγή είναι από Προμάχους και δεν μπορείτε να ακυρώνεται εσείς κανέναν. Να σεβαστείτε κάποια πράγματα. Να σεβαστείτε ότι ήσασταν Αντιδήμαρχος μιας Δημοτικής Αρχής. Αποτύχατε πανηγυρικά να διαχειριστείτε τα πάντα. Με τον Αντιδήμαρχό μου τον Γιώργο Γούδη και τον κ. Τσιμτσιρίδη είχαμε επισκεφτεί τους Προμάχους. Ας μιλήσει ο κ. Τσιμτσιρίδης να σας πει τι έχουμε κάνει. Εσείς δεν γνωρίζετε γιατί ήσασταν απόντες. Εσάς δεν σας ενδιέφερε τίποτε άλλο από το να χάσει ο Μπίνος. Εκμεταλλευτήκατε ιστορικά γεγονότα, εκμεταλλευτήκατε τοπικισμούς, για να αναδείξετε τον προσωπικό σας εγωισμό. Στο τέλος της τετραετίας η κοινωνία θα σας το χρεώσει. Έχετε μείνει μόνος με έξι ανθρώπους  κ αι έτσι όπως πάτε θα μείνετε μόνος".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)