Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Εκμοντερνίζεται το κέντρο της Αριδαίας


 

 Σκληρή  απάντηση ετοιμάζεται να δώσει  η διοικούσα παράταξη 

του  Δήμου Αλμωπίας στους διώκτες της. Σύντομα πρόκειται να δώσει στην δημοσιότητα σε μακέτες  την μεταμόρφωση-μετάλλαξη του κέντρο της Αριδαίας που εξήγγειλε πριν λίγο καιρό .  Μία από αυτές διέρρευσε στον τύπο.

2 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΖΑ.
    ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΠΑΤΣΗΣ-ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ;
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΧΙΤΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ;
    ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΟΠΩΣ ΝΟΤΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.
    ΕΚΤΑΣΗ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑ-ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΥΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ; ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΤΙΣ ΔΙΑΡΟΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΠΟΥ ΞΥΝΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΛΚΟ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΓΚΡΕΪΤΕΡ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΒΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΥΝΘΡΙΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΡΕΦΕΤΕ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΡΥΜΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κέντρο της Αριδαίας έχει υποστεί τα πάνδεινα. Κάθε 4 χρόνια αναμορφώνεται... Φτιάξτε κανένα δρόμο κι αφήστε την κονόμα με τα ποσοστά από τις πεζοδρομήσεις και τις πλατείες. Φτιάξτε το δρόμο για Λυκόστομο. Κάντε καμιά μελέτη για δημοτικά πάρκινγκ που στην Αριδαία γίνεται της τρελής το πανηγύρι. Αξιοποιείστε τα ήδη υπάρχοντα πέριξ της Αριδαίας σημεία με τρόπους που θα είναι πιο προσοδοφόροι ακόμη και από τα λουτρά. Αλλά τι λέω; Ούτε που ξέρετε ποια είναι αυτά... Σιγά μη σας ανοίξω τα μάτια. Δεν αξίζετε τον κόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)