Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Aπαγορευμένη" είδηση...




Αυτά που μπορούν να μαθαίνουν σε όλο τον κόσμο για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, είναι "απαγορευμένη" είδηση στον τόπο μας. Τα καλοταϊσμένα κανάλια θάβουν και αγνοούν ακόμη και... ανταποκρίσεις του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Ρόίτερ
Μην χαλάσουν την καλή εικόνα που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση του ανίκανου Κυριάκου Μητσοτάκη που προσπαθεί να πείσει τους υπηκόους του ότι θα εμβολιάζονται δήθεν δύο εκατομμύρια  Έλληνες τον μήνα. 
Κι αγνοούν τα ΜΜΕ ότι στις πόλεις της  Ελλάδας σκάβονται βιαστικά τάφοι ο ένας κολλητά δίπλα στον άλλο για να υποδεχθούν τις σορούς των 100 περίπου θυμάτων του κορωνοιου κάθε μέρα.
 Κάθε θάνατος είναι μια μαχαιριά στον κοινωνικό ιστό του τόπου. Αλλά η απόκρυψη όσων συμβαίνουν δεν εξωραΐζει όσα συμβαίνουν ούτε απαλύνει τον πόνο και την αγωνία όσων μένουν πίσω. 
Απλά αναδεικνύει πόσο κοντόφθαλμοι είναι όσοι ενορχηστρώνουν κι όσοι εφαρμόζουν αυτή τη ντροπιαστική παραπληροφόρηση



 

2 σχόλια:

  1. Paradigma.tu.nomu.i.dimosiografi.ti.enimerosi.
    Kanun.tus.taise.o.petsokoftis.ke.den.lalun.🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε, τα πετσομπουκομένα μέσα, που έχουν αναλάβει την φροντίδα των λοβοτομημένων, έχουν συγκεκριμένο ρεπερτόριο.
      Άστρα και ρίξιμο χαρτιών. Μαγειρική και νοικοκυριό. Εκκλησία και πώς το τρίβουν το...λιβάνι.Περιποίηση προσώπου, νυχιών, λεύκανση(γενικώς) σε έγκλειστους καταδικασμένους για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

      Διαγραφή

(3)