Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Νέο «αυτογκόλ» Ταραντίλη για τα εμβόλια

Ταραντίλης

 

 

Η πραγματικότητα διαψεύδει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

«Στραβά» φαίνεται πως ξεκίνησε τη θητεία του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης, ο οποίος, προκειμένου, να απαντήσει στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι δεν επιτρέπεται καμία χώρα να κινείται μονομερώς για το εμβόλιο.

Ωστόσο, η πραγματικότητα μάλλον διαψεύδει τον κ. Ταραντίλη.

Ποια είναι η πραγματικότητα; Σύμφωνα με το Politico, η Γερμανία εξασφαλίζει επιπλέον 30 εκατ. εμβόλια από διμερή συμφωνία με την Pfizer, ενώ μόλις χθες, Πέμπτη ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης επιβεβαίωσε πως ζήτησε εμβόλια από το Ισραήλ.

Συνεπώς, ή η Γερμανία και η Κύπρος εξαπατούν τους λαούς τους, ή η Ελλάδα, ή απλά ο κ. Ταραντίλης ξεκίνησε τη θητεία του με… αυτογκόλ.

Αν πάντως μιλάμε για αυτογκόλ, σίγουρα δεν είναι το πρώτο. Κι αυτό γιατί μόλις προχθές, ο κ. Ταραντίλης, προκειμένου να απαντήσει και πάλι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχτηκε άθελά του την ανικανότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει τα μέτρα τα Θεοφάνια.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή: altsantiri.gr

2 σχόλια:

  1. Το γνωστό δίλλημα.
    Απατεώνες ή ά(χ)ρηστοι;
    Το σωστό.
    Και τα δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανηγυρίζουν!"Μόνο την Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 5.538 εμβολιασμοί." .
    Ας ξεχάσουμε πόσα έλεγε ο υπ. υγείας ότι θα γίνουν τον Δεκέμβρη και άλλες πολλές δηλώσεις. Ας δεχτούμε μόνο αυτό που είπε τώρα ο Μητσοτός. Ότι θα γίνονται 7.000 εμβολιασμοί την ημέρα. Κι ας δεχτούμε ότι θα γίνονται εμβολιασμοί και Σ/Κ και Πάσχα και κάθε γιορτή και κάθε μέρα.
    7000 εμβολιασμοί Χ 365 ημέρες που έχει ο χρόνος= 2.555.000
    Για να εμβολιαστεί ο πληθυσμός (Περίπου 11 εκατομμύρια, αλλά ας πούμε 10 εκατομμύρια) θέλουμε περίπου τέσσερα(4) χρόνια.
    ΑΝ θέλουμε να εμβολιαστεί το 70% που περίπου απαιτείται για να πετύχουμε την ανοσία της αγέλης, θέλουμε τρία(3) χρόνια.
    Και μιλάμε για μία(1)δόση, ξέροντας ότι χρειάζονται δύο.
    Απλά μαθηματικά.
    Οι άρ(χ)ιστοι ούτε κομπιουτεράκι δεν ξέρουν να χειρίζονται τελικά.
    Χώρια ότι είναι σίγουροι πως τα ζώα που σαλαγάνε δεν ξέρουν, όχι κομπιουτεράκι να χειρίζονται, αλλά ούτε μέχρι το τέσσερα να μετράνε που είναι τα πόδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)