Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Νέα ανακοίνωση από το νοσοκομείο Λαμίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα – Έγινε ανάνηψη


Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, εξέδωσε πριν από λίγο το νοσοκομείο Λαμίας. “Ενημερώνουμε
ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στην ΜΕΘ, σήμερα 05 Μαρτίου 2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια παρουσίασε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Όπως επισημαίνεται, “αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση”. “Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας” καταλήγει η ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας που υπογράφει ο διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

7-21