Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Ε.Αντώναρος: «Η κυβέρνηση τρέμει να αποκαλυφθούν οι συζητήσεις στις επιτροπές των λοιμωξιολόγων»

https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/4/24/tsiodras-mitsotakis.jpg?itok=romE64cH

 

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε την κίνηση της κυβέρνησης να δώσει ασυλία στα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Την χαρακτηρίζει «προκλητική», σημειώνει πως δείχνει την αυθαιρεσία με την οποία η κυβέρνηση ασκεί τα καθήκοντά της και προσθέτει πως αποκαλύπτει το τι φοβάται η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Πως οι επιστήμονες θα μπορούσαν να καταθέσουν τι ακριβώς συνέβαινε στις επιτροπές.

Και όχι μόνον αυτά, καθώς καλεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όσους υπερασπίζονταν τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις να σταματήσουν να αυτογελοιοποιούνται!

Διαβάστε την ανάρτησή του στο facebook:

H παραχώρηση ακαταδίωκτου γενικής μορφής ( και μάλιστα με τη μορφή βραδινής τροπολογίας) στα μέλη των Επιτροπών Ειδικών είναι πρωτοφανής για τη διαχείριση της πανδημίας σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Δείχνει ξεκάθαρα την αυθαιρεσία με την οποία αντιλαμβάνεται η σημερινή κυβέρνηση την άσκηση των καθηκόντων της. Πέρα απο το ότι είναι προκλητική αποκαλύπτει τι φοβάται η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ότι οι επιστήμονες θα μπορούσαν να καταθέσουν τι ακριβώς γινόταν στις επιτροπές τους. Πως η κυβέρνηση τους ισοπέδωνε, αγνοούσε τις εισηγήσεις τους κι επέβαλε το δικό της θέλω. Και γι αυτό τους το απαγορεύει. Αυτή είναι η ουσία της “ασυλίας” που παρέχεται.

Όσοι δε στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σπεύδουν να υπερασπισθούν τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, ας σταματήσουν να αυτογελοιοποιούνται. Όσα λένε οτι δήθεν γίνονται μόνο εδώ και συνεπώς επιβάλουν τέτοιες ρυθμίσεις, γίνονται σε μεγαλύτερη έκταση σε χώρες που προβάλλουν οι ίδιοι ως δήθεν “φωτεινά παραδείγματα”. Στη Γερμανία πολίτες και οργανώσεις καταφεύγουν στο Συνταγματικό Δικαστήριο για ακύρωση κυβερνητικών απαγορεύσεων. Πολίτες διοργανώνουν μαζικές διαμαρτυρίες στην Ολλανδία και συγκρούονται με την αστυνομία. Στη Γαλλία, όπου διαπρεπείς επιστήμονες αμφισβητούν δημόσια τα κυβερνητικά μέτρα, το ίδιο. Επίσης στην Ιταλία. Αλλά και σε μικρότερες ευρωπαϊκές χώρες. Στη Γαλλία, επίσης, καταγράφεται το μεγαλύτερο ποσοστό αρνητών του εμβολιασμού.

Ας σταματήσει λοιπόν η καραμέλα ότι όσα συμβαίνουν εδώ είναι πρωτοφανή. Πρωτοφανής είναι μόνο η ανικανότητα της κυβέρνησης να πείσει τον πολίτη για τα μέτρα που παίρνει.

Πρωτοφανής είναι η ανικανότητα της να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα την πανδημία. Πρωτοφανής είναι η περιφρόνηση της στις ανησυχίες και τα θέλω των Ελλήνων πολιτών.

Πρωτοφανής είναι η συνεχής διαστρέβλωση των πραγματικών στοιχείων. Πρωτοφανής είναι η έλλειψη σεβασμού στις διαφορετικές απόψεις και στις αρχές δικαίου που καταπατάει βάναυσα με κάθε ευκαιρία. Όπως τώρα ξανά.

Πηγή:pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)