Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Θυμήθηκε ότι είχε παγωνιά στην Αλμωπία

 

 

 


 

 Ξύπνησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας


 μετά την δήλωση  Μπίνου  


 

Χρειάστηκε να κάνει δηλώσεις για τις ζημιές που προκάλεσε  ο παγετός σε πολλές καλλιέργειες  της Αλμωπίας ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, για να το αντιληφθεί ο σημερινός δήμαρχος και να στείλει κατόπιν πολλών εορτών σχετική επιστολή στην Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ Βέροιας

 

Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων , σύμφωνα με δημοασίευμα προσφιλούς του μέσου:

 

Eπιστολή Δημάρχου Αλμωπίας προς την Προϊσταμένη του Τοπικού υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Βέροιας, κ. Μαρία Παππά.

 

 

Μετά τις χαμηλές θερμοκρασίες στις 24 και 25 Μαρτίου, φάνηκε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις παραγωγές των καλλιεργειών της Αλμωπίας.

 

Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειες, προκειμένου να καταγραφεί και να βεβαιωθεί το ύψος της ζημίας που θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στα νοικοκυριά του Δήμου Αλμωπίας.

Είμαι στην διάθεσή σας, για την αμεσότερη και σύντομη καταγραφή των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο Δήμο Αλμωπίας. Είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ μαζί σας με την μορφή εγγράφου και εύχομαι να είναι και η τελευταία.

Και συνεχίζει προφανώς μπερδεμένος σαν να απευθύνεται στην διοίκηση του ΕΛΓΑ

Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες, θα έπρεπε να δώσουμε την δυνατότητα για προαιρετική ασφάλιση των καλλιεργειών. Είναι μία πρόταση που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν, διότι πολλοί παραγωγοί αδυνατούν οικονομικά να ασφαλίσουν την παραγωγή τους.

 

Πρέπει να δοθεί το δικαίωμα της προαιρετικής ασφάλισης ώστε να αποδειχθεί ότι οι παραγωγοί πιστεύουν στην παραγωγή των καλλιεργειών τους και την συγκομιδή των καρπών τους. Τώρα όμως πρέπει να βοηθηθούν πραγματικά με άμεση αυτοψία. Είναι επιτακτική η ανάγκη για συνεργασία όλων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διαφαινόμενη μείωση του εισοδήματος όλων των αγροτών του Δήμου Αλμωπίας.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

 

1 σχόλιο:

7-21