Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Ανομβρία στην λογική της παράταξης Μπάτση

 

 

 

 

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ Δ. ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

 

Σκληρή κριτική στην Διοίκηση του Χρήστου Μπάτση  εξαπέλυσε ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος για την άρδευση. Σε συνέντευξη που στην εκπομπή του Ράδιο Αλμωπία 97,1 "Μικρόφωνο στην Κοινωνία"   την Δερυτέρα και τους δημοσιογράφους Πέτρο Σαμάνδη και Σταύρο Βαφειάδη.

ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε στα ζητήματα της άρδευσης και τόνισε χαρακτηριστικά  ότι από τότε που ανέλαβε η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν έχει καταφέρει ούτε καν να αναθέσει σε εργολάβο για τη συντήρηση των γεωτρήσεων, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να έχουν συσσωρευτεί και η ήδη δύσκολη καθημερινότητα των αγροτών να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Όπως είπε, επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά τα αγροκτήματα της Αλμωπίας, όπου συνομιλεί με αγρότες και διαπιστώνει δυστυχώς ότι δεν υπάρχει καμία ετοιμότητα από τον Δήμο Αλμωπίας.

Ενδεικτικό παράδειγμα, που αποτελεί και μνημείο αδιαφορίας, είναι ο τσιμενταύλακας του Γαρεφείου που παραμένει δύο χρόνια διαλυμένος, με αποτέλεσμα οι αγρότες να αναγκάζονται να μην χρησιμοποιούν φυσικό νερό, αλλά νερό από γεωτρήσεις, κάτι που συνεπάγεται μεγάλο κόστος.

 

 

1 σχόλιο:

(3)