Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Συγχαρητήρια στον πατριώτη Δήμαρχο Αλμωπίας


Γράφει ο ΑΝ.Α.Π.

 

κύριε διευθυντά,

Επιτρέψτε μου να συγχαρώ  ΔΗΜΌΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΆΡΔΙΑ  τον Δήμαρχο μας κύριο Χρήστο Μπάτση , που πριν καλά -καλά εγγραφεί η περιβόητη ΑΜΚΕ της Αριδαίας στο Υπουργείο Πολιτισμού , τα έμαθε όλα και ενήργησε αστραπιαία ώστε να επανέλθει η τάξις και η  ηρεμία..

Για μια ακόμα φορά διατρανώνει δημόσια ότι ακούει για πρώτη φορά  αυτή την περιβόητη «μητρική γλώσσα». Είναι ολοφάνερο ότι στο χωριό του και στο σπίτι του  ομιλούν

 Ισπανικά ,

  Γαλλικά,

  Αγγλικά ,

κογκολέζικα,

 κινέζικα , κλπ, εκτός από  αυτή την καταραμένη την « μητρική γλώσσα. »

Επίσης είναι ολοφάνερο ότι χορεύει 

ταγκό , 

βαλς 

συρτάκι κλπ ,

 εκτός από την λεβέντικη παραδοσιακή μουσική εις την νοηματική χωρίς  λόγια.

Μπράβο στον κύριο Μπάτση που εξέθεσε δημόσια  με την βιασύνη του και την βιασύνη τους, όλους αυτούς τους ανόητους που τον κινούν ως μαριονέτα , όπως εξέθεσε και τα μικροοργανάκια τους.

 ‘Εμείς οι « αγράμματοι» στα χωριά μας κάτι τέτοιους  τους αποκαλούσαμε   στην ανύπαρκτη «μητρική μας γλώσσα» « ΓΚΟΛΕΜΑ ΡΟΥΣΠΙΑ»

 Ευχαριστώ για την φιλοξενία

ΑΝ.Α.Π. 

Υ.Γ.

Πολλούς χαιρετισμούς στον αόρατο μέντορά του , που ψάλλει χωρίς να γίνεται αντιληπτός.

 Αλληλούια

 

 

15 σχόλια:

  1. Αν το έλεγε άλλος θα το πιστεύαμε αλλά επειδή εσύ αντέδρασες είμαστε με τον δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο δήμαρχε. Οι πόντιοι μαζί σου λεβέντη. Φάε τους μακεντόντσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα προβληματα στους εντοπιους ποτε δεν τα δημιουργησαν οι ποντιοι και λοιποι προσφυγες. Παντα το προβλημα ηταν ειναι και θα ειναι απο τους ιδιους τους εντοπιους. Ξεχνανε πως ολο τους το σοι κυνηγηθηκε και εκδιωθηκε. Ξεχνανε πως υπεβαλαν προστιμα στους παππουδες τους γιατι αυτοι μιλουσαν την ΜΗΤΡΙΚΗ τους γλωσσα μαθαινοντας την απο τους δικους τους παππουδες και πατεραδες. Εκεινη την χρονικη περιοδο στην περιοχη κατοικουσαν οι γηγενεις μακεδονες (εντοπιοι) οπου οι μισοι και παραπανω μετα τα οσα περασαν απο πολεμους αλλα και με το παιδομαζωμα εφυγαν εξω. Τοτε λοιπον οι προσφυγες ηταν στην τραπεζουντα την προυσα και παει λεγοντας. Χωρις να θελω να μειωσω τους ανρθωπους που περασαν δυσκολα εκει αλλα δεν ηταν εδω να πολεμησουν για την ελευθερια του τοπου. Αυτοι που πολεμησαν και εχυσαν το αιμα τους για να μπορεσουμε εμεις σημερα να μιλαμε την ελληνικη και οχι την τουρκικη' αυτοι λοιπον οι προππαπουδες μας μιλουσαν αυτη τη γλωσσα διαλεκτο οπως θελειες πες την και οφειλεις ες τουλαχιστον να σεβαστεις. Οταν αναγνωριζεις τα ποντιακα τα βλαχικα τα μικρασιατικα και κατηγορεις αυτα που μιλας εσυ και οι παππουδες σου εισαι αξιος της μοιρας σου. Το πουστσενο που χορευεις εχει στιχους' σε ποια γλωσσα ειναι αυτοι οι στιχοι;; Λαος που ξεχναει το παρελθον δεν μπορει να εχει ουτε παρον ουτε και μελλον. Να δεις που σε λιγα χρονια εαν αυτα τα θεωρεις σκοπιανα η βουλγαρικα η οπως θες' μετα απο χρονια θα σου λενε οι προσφυγες οτι αυτοι ηταν εδω και εσυ ηρθες απο σκοπια και βουλγαρια γιατι τετοια μιλουσαν οι προγονοι σου. Ξανα λεω δεν εχω κανενα προβλημα με τους προσφυγες και τους σεβομαι οπως με σεβονται και αυτοι. Το προβλημα ειναι οι εντοπιοι που ντρεπονται για την καταγωγη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχετε δίκιο..

      Στην αστυνομία τους κατεδιδαν επειδή μιλούσαν μακεδονικα οι ομοεθνείς τους ...

      και όχι οι Τούρκοι πατριαρχικοί...

      Όπως προκύπτει από εκατοντάδες ντοκουμέντα..

      Δηλαδή αν δήμαρχος της Αριδαίας ήταν ένας Τούρκος με πολύ μεγάλο κεφάλι, όπως ήταν πριν μερικά χιλιόμετρα, θα έκανε δήλωση υπέρ της μητρικής μακεδονικής γλώσσας... επειδή ήταν ΠΑΣΟΚ...

      Αστειοτητες...

      Απλά ο σημερινός δήμαρχος λέει για σουμ γκρκ...

      Δηλώνει Έλληνας...αλλά εκ-δηλώνει Μακεδόνας...

      Και προφανώς δεν αποτελούν φερέφωνα του αντιμακεδονικου ελληνικού κράτους, κατά κύριο λόγο οι γηγενείς Μακεδόνες γκρεκομανοι...

      Οι οποίοι όταν γίνουμε ευρωπαϊκό κράτος, πρώτοι θα δηλώσουν αυτό που είναι... γηγενείς Μακεδόνες,.

      Διαγραφή
  4. Όλοι γνωρίζουν ότι ο δήμαρχος γεννήθηκε και ζει, όπως και οι παππούδες του , που δεν μιλούσαν ελληνικά, παρά μόνο κυριλλοθεσσαλονικιωτικα μακεδονικά , στο μακεδονικό Μπάχοβο...

    Μάλιστα έχει μακεδονική προφορά....

    Όπως οι φίλοι μας οι Τούρκοι χριστιανοί , έχουν τουρκική προφορά...

    Οι οποίοι στηρίζουν τον Δήμαρχο, όντας μικρή μειοψηφία , κυριως η φασιστική.

    Τα μακεδονικά , η μητρική γλώσσα των γηγενών Μακεδόνων , οι οποίοι πριν την στρατιωτική προσάρτηση, αποτελούσαν το 90% των κατοίκων της Μακεδονίας, αργά η γρήγορα θα διδάσκονται επίσημα στα σχολεία.

    Όπως αργά η γρήγορα, οι παράνομοι κρατικοί έποικοι από την Τουρκία, θα επιστρέψουν στην τουρκική πατρίδα τους, η οποια όπως δημόσια μέχρι δηλώσει πολλάκις, τους περιμένει με ανοικτές αγκαλιές..


    Οι γηγενείς Μακεδόνες , τους εύχονται καλη επιστροφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε Γκόλη. Όσο και να θέλεις να κρυφτείς η χαρά δεν σε αφήνει.

      Διαγραφή
    2. Κρίμα που δεν θα το ζήσεις αυτό

      Διαγραφή
  5. Λυπάμαι πολύ Δήμαρχε για τον ραγιαδισμο σου.Ειμαι Πόντιος και οι γιαγιάδες μου με νανουριζαν με τουρκικά και ποντιακα τραγούδια.Θα τον ξέσκιζαν,όποιον έλεγε οτιδήποτε,που θα προσέβαλε την μητρική μου γλωσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς οι Καππαδόκες της θηριοπετρας, που οι παππούδες μας εγκαταστάθηκαν στο το ελληνικό κράτος στο μακεδονικό χωριό Τρεστενικ, στην θέση των εκδιωχθεντων από το ελληνικό κράτος γηγενών Μακεδόνων, μιλάμε και τραγουδάμε ελεύθερα , στην μητρικη μας ΤΟΥΡΚΙΚΗ γλώσσα.

    για αυτό καταδικάζουμε την δήλωση του Δημάρχου , εναντίον της δικής του μητρικής μακεδονικής γλώσσας , η οποία είναι τοπική , σε αντίθεση με την δική μας, η οποία είναι ξενόφερτη από την τουρκική Καππαδοκία.

    https://youtu.be/wRUCNcEqTZc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόσκληση Νταβούτογλου προς τους Έλληνες που κατάγονται από την Τουρκία να επιστρέψουν πίσω!

    Εφημερίδα Νέα , 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρασκευή 7 Μαΐου 2021, 11:51


    Sabah: Πρόσκληση Ερντογάν στους Έλληνες της Κων/πολης να επιστρέψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις των Καππαδοκων της θηριοπετρας Αλμωπία....με τουρκική μουσική και τραγούδια....


    https://youtu.be/wRUCNcEqTZc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι περήφανος για την καππαδοκικη καταγωγή μου και πατρίδα μου την θεωρώ μια και είμαι ανταλαξιμος εσύ?

      Διαγραφή
  10. https://npokrstemisirkov.blogspot.com/2021/05/blog-post_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)