Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Είναι ν΄απορείς...



Η πεθερά: Εδώ δεν απορείς απλώς. Σηκώνεις ψηλά τα χέρια. Μα είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός μιας χώρας να πάρει την… πεθερά του στην επίσημη αποστολή κατά την επίσκεψή του σε άλλο κράτος;

Το διέπραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με... την λιπόθυμη δικαιολογία, διοχετευμένη από την προπαγάνδα του Μαξίμου, ότι το ήθελε ο Πρόεδρος της Αιγύπτου!

Φαίνεται να ξεχνά ο πρωθυπουργός οτι αυθαιρεσίες και ελαφρότητες του είδους αυτού(Πάρνηθα, Ικαρία, πεθερά κ.α) μπορεί να ξεχνιούνται πρόσκαιρα, αλλά καταγράφονται και σωρεύονται στον σκληρό δίσκο της κοινωνίας. Που θα μιλήσει -και γι αυτά-στην ώρα της…

Υ.Γ. Δάνειος ο τίτλος «Είναι ν΄απορείς» από το ομότιτλο τραγούδι του Γιάννη Σπανού, που ερμήνευσε ο Κώστας Καράλης. Στίχοι, της Μαρίνας Λαμπράκη-Πλάκα, διευθύντριας της Εθνικής Πινακοθήκης, την οποία φαίνεται ότι αγνόησαν εντελώς οι υπεύθυνοι του φιάσκου με τον Πικάσο.

Του Γιάννη Τριάντη (news247.gr)

 

4 σχόλια:

  1. Ο κ. Μιζοτάης σέβεται την οικογένεια. Δεν είναι σαν κάτι άλλους που θέλουν να καταργήσουν την οικογένεια και την θρησκεία.
    Ναι παίρνει μαζί του τη κ. Πεθερά του για να ξεσκάσει λίγο η γυναίκα. Κακό είναι αυτό;
    Εσείς που δεν βγάζετε τις πεθερές σας έξω ούτε για ένα παγωτό ή ένα αναψυκτικό τολμάτε να κάνετε κριτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Έρση Πήττα, αδελφή της κ. Γόντικα (μητέρας της Μαρέβας και πεθεράς του Κ. Μητσοτάκη) διορίστηκε αντιπρόεδρος στο Εθνικό Θέατρο.
    -Χριστόφορος Χριστοφής-Πήττας, (αδελφός της πεθεράς του κ. Μητσοτάκη και θείος της Μαρέβας) διορίστηκε αντιπρόεδρος στη Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ)
    Αν νομίζατε ότι θα μείνει μόνο στη πεθερά είστε πιο γίδια από ότι δείχνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό σας πείραξε. Για τον Πολάκη που καπνίζει ούτε κουβέντα όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)