Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Ευρωπαϊκό άρωμα τένις στην Αριδαία

 

Ρεπορτάζ Νίκος Σαμάνδης

 

Ξεκίνησαν οι ευρωπαϊκοί αγώνες Αντισφαίρισης  που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας στις εγκαταστάσεις του στην Πιπεριά. Εκεί δόθηκε και η συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση, το απόγευμα της Δευτέρας .

Καλεσμένη την μητέρα του πρωταθλητή Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλια.

 

Ο  πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας Πέτρος Τσαρκνιάς, τόνισε χαρακτηριστικά  ότι  το Aridea Cup πραγματοποιείται για 9 φορά, με μέτρα ασφάλειας κατά του κορωνοϊού . Συμμετέχουν 110 αθλητές από 12 χώρες. Έκανε γνωστό ότι  από τον Σεπτέμβριο θα γίνουν αλλά  τρία καινούργια γήπεδα στην Πιπεριά και άλλα δύο  στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας, ενώ θα γίνει συντήρηση σε άλλα 9 γήπεδα. Υπενθύμισε για μια ακόμα φορά ότι ο σύλλογος θέλει να έχει συνεργασία με όλους τους φορείς. Παράλληλα παρουσίασε την  πρόταση για διοργάνωση μεγάλων τουρνουά tennis σε συνεργασία με τον Δήμο και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αξιοποιώντας τις αναβαθμισμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις, την ξενοδοχειακή υποδομή της περιοχής, την φιλοξενία και τις ομορφιές του τόπου.

 Ο Δήμαρχος Αλμωπίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  και στην σημασία που έχουν τέτοιοι αγώνες στον τουριστικό τομέα.

  Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης τόνισε πως είναι τιμή και χαρά  για την περιοχή που το  τουρνουά που έχει γίνει πλέον θεσμός. Η διοίκηση κάνει πολύ καλά την δουλειά της. Ο σύλλογος αποτελεί ένα πόλο έλξης για την περιοχή

 

Η Τζούλια Τσιτσιπά δήλωσε χαρούμενη που βρίσκεται στο τουρνουά. Τόνισε πως πρόκειται για  μια πολύ καλή διοργάνωση και ότι της  αρέσει πολύ το περιβάλλον και οι εγκαταστάσεις.  Αναφέρθηκε  στην καλή προεργασία που έχει γίνει και έδειξε σίγουρη πως αν ο γιος της Στέφανος έρθει στην Αλμωπία θα είναι πολύ ευχαριστημένος από τις εγκαταστάσεις.

  Στο τέλος ο Πέτρος Τσαρκνιάς απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση να προετοιμαστεί στα Λουτρά και στην ευρύτερη περιοχή ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 



 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)