Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό η σύσταση του CDC «αποφύγετε το ταξίδι» λόγω Covid

Πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό η σύσταση του CDC «αποφύγετε το ταξίδι» λόγω Covid

Σοβαρό πλήγμα, ο οποίο θα φανεί τις επόμενες μέρες στην πράξη, επέφερε στον ελληνικό τουρισμό η σύσταση του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) προς τους Αμερικανούς πολίτες να μην ταξιδεύουν στην Ελλάδα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων.

Την ώρα που ο ελληνικός τουρισμός βρίσκεται λίγο πριν την κορύφωσή του, η σύσταση του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) προς τους Αμερικανούς πολίτες να μην ταξιδεύουν στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού αποτελεί αναμφίβολα ένα τεράστιο πλήγμα.

Το CDC συμπεριέλαβε την Ελλάδα στη λίστα των χωρών «Επίπεδο 4: Αποφύγετε το ταξίδι» λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που καταγράφθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Η σύσταση αυτή αναμένεται ν’ αποτελέσει τροχοπέδη για την πλειοψηφία των Αμερικανών τουριστών να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, οι οποίοι αποτελούν εδώ και χρόνια μεγάλο κομμάτι του τουρισμού στη χώρα μας.

Το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών συμπεριέλαβαν επίσης στην ίδια κατηγορία την Ιρλανδία, το Ιράν, το Καζακστάν, τις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους, τη Λιβύη, την Ανδόρα, τον Άγιο Βαρθολομαίο, το Λεσότο, τη Μαρτινίκα, τη Μάλτα, το Νησί Μαν και το Κουρασάο.

Πηγή: ieidiseis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)