Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Κορονοϊός – Λονδίνο: Ντου σε κανάλια και στα γραφεία της google από εξαγριωμένους πολίτες που είναι κατά των εμβολίων!

Κορονοϊός – Λονδίνο: Ντου σε κανάλια και στα γραφεία της google από εξαγριωμένους πολίτες που είναι κατά των εμβολίων! 

Αγανακτισμένοι πολίτες έκαναν ντου στο Λονδίνο κατά των εμβολίων που έχουν κυκλοφορήσει προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.

Κορονοϊός: Εξαγριωμένοι πολίτες που διαδήλωσαν κατά των εμβολίων του Covid-19 στο Λονδίνο εισέβαλλαν σε κανάλια και στα γραφεία της Google.

Πιο συγκεκριμένα, οι πολίτες που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τα εμβόλια ήταν εκατοντάδες και έκαναν ντου στα κεντρικά γραφεία των καναλιών «ITV» και «Channel 4» στο Λονδίνο, μετά από διαδήλωσή ενώ εισέβαλλαν και στα γραφεία της Google.

Λίγα λεπτά μετά την απόφαση τους αυτοί κατάφεραν να μπουν στο λόμπι του κτιρίου, που έχουν έδρα τα δυο κανάλια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστια ένταση και με την Αστυνομία να επεμβαίνει προκειμένου να τους απομακρύνει αργότερα από τον χώρο.

Το «ITN» ανέφερε σε σχετική δήλωση που εξέδωσε λίγο μετά το επεισόδιο πως οι φραστικές επιθέσεις σε βάρος δημοσιογράφων που καλύπτουν την υγειονομική κρίση αποτελεί μια «ανησυχητική εξέλιξη».

Μερίδα των διαδηλωτών, προσπάθησε να εισέλθει και στα γραφεία της Google που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από αυτά των σταθμών, φωνάζοντας το σύνθημα πως «δεν σας δίνουν τις σωστές πληροφορίες». Οι διαδηλωτές δεν τα κατάφεραν, ωστόσο, και αποχώρησαν έπειτα από λίγο.


Πηγή: sportime.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)