Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Νέες μεταγραφές στον Αλμωπό

 

 


 

Νέες μεταγραφές ανακοίνωσε τις τελευταίες ημέρες ο Αλμωπός, οι οποίες και είναι:






Απόστολος Αδαμίδης

Ο 18χρονος Σερραίος αμυντικός έγινε επαγγελματίας στην Ξάνθη προερχόμενος κατευθείαν από την Κ17 του ΑΟΞ. 

 

 

 

 

Στάθης Καράμπελας

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γεννημένος στα Γιαννιτσά στις 5 Ιανουαρίου 2000 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Στα 14 του μόλις χρόνια τον απέκτησε η ΑΕΚ. Το καλοκαίρι του 2015 έλαβε κλήση για τις μικρές κατηγορίες της Εθνικής. Έπειτα αγωνίστηκε σε Εδεσσαϊκό, Αιγινιακό, Βέροια, Αρη Κ19 και τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν φορέσει τα κυανόλευκα ήταν η Σαντορίνη.

 

Σάββας Σαμαράς

Ο νεαρός φορ έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟ Κουφαλίων, Πάϊκο Γουμένισσας, Κεραυνό Αγίου Παύλου, ΠΟ Μαλακοπής και Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας. Πέρυσι ξεχώρισε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών πετυχαίνοντας 7 γκολ και 4 ασίστ. 

 

Βασίλης Τριανταφυλλάκης

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης είναι 23 ετών και είναι μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα Πράσινα Πουλιά της Καλαμάτας, στη συνέχεια πήγε στις Ακαδημίες της Άρσεναλ. Αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κύπρο με την ΑΕΚ Λάρνακας, τον Διγενή Μόρφου και την ΠΑΕΕΚ. Την χρονιά που μας πέρασε φόρεσε την φανέλα της πρωταθλήτριας Καλαμάτας ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν φορέσει τα κυανόλευκα

 

Μπερκάντ Νιαζίφογλου.

Ο 18χρονος ταλαντούχος ξανθιώτης κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στην Ξάνθη ενώ πριν λίγους μήνες έλαβε μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας κάτω των 19 ετών του Αζερμπαϊτζάν, που διεξήχθησαν στο Μπακού αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. 

 

 

Δημήτρης Σουλιώτης

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν σε Τύρναβο, ΑΕΛ, Βέροια και από τη σεζόν 2017-2018 στον Απόλλωνα Λάρισας. Πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα των Τρικάλων πραγματοποιώντας μια γεμάτη σεζόν με 25 συμμετοχές. Ο

ποδοσφαιριστής μετρά
59 συμμετοχές στην Football League, 42 συμμετοχές στην Superleague 2 και 1 συμμετοχή στην Super League. 

 

 

 ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)