Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΟΚ αποκλειστικό: «Χτυπάει» τον Σέρβο Ούρος Σπάγιτς της Κράσνονταρ – 3 εκατ. ευρώ ζητάνε οι Ρώσοι

ΠΑΟΚ αποκλειστικό: «Χτυπάει» τον Σέρβο Ούρος Σπάγιτς της Κράσνονταρ – 3 εκατ. ευρώ ζητάνε οι Ρώσοι

 

 

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει τον Ούρος Σπάγιτς από την Κράσνονταρ, με τους Ρώσους να αξιώνουν 3 εκατομμύρια ευρώ!

Τον εκλεκτό του για την ενίσχυση της άμυνας έχει βρει ο ΠΑΟΚ, στο πρόσωπο του 28χρονου κεντρικού αμυντικού της Κράσνονταρ, Ούρος Σπάγιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Δικέφαλος διαπραγματεύεται με την Ρώσικη ομάδα για την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Φέγενορντ.

Ο ΠΑΟΚ τον παρακολουθεί εδώ και καιρό καθώς ο παίκτης αρέσει στον Λουτσέσκου και τον έχει τοποθετήσει στους μεγάλους του στόχους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκρινε πως οι ασπρόμαυροι χρήζουν ενίσχυσης στα μετόπισθεν, καθώς τόσο οι τραυματισμοί όσο και το ντεφρομάρισμα ορισμένων παικτών είχε αντίκτυπο στα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας.

Από την πλευρά της η Κράσνονταρ, με την οποία ο Σπάγιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αξιώνει ένα ποσό στα 3 εκατομμύρια ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του.

Τις πληροφορίες του Sportime, επιβεβαιώνουν και στη Σερβία, με την ιστοσελίδα informer.rs, να αναφέρει πως ο παίκτης βρίσκεται στα ραντάρ του ΠΑΟΚ!

Πηγή: sportime.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)