Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Επιστολή του Δημάρχου Αλμωπ'ιας προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank

 σχετικά με το κλείσιμο καταστήματος EUROBANK στην Αριδαία.
 
 
 
Αξιότιμε κύριε,
με μεγάλη μας λύπη, πληροφορηθήκαμε, ότι η τράπεζα EUROBANK προτίθεται να κλείσει το κατάστημα που εδρεύει στο Δήμο μας και θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας.
Σας επισημαίνουμε ότι η απόφασή σας αυτή, θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην τοπική μας οικονομία.
Επειδή, πιστεύουμε, ότι το κόστος λειτουργίας του καταστήματος Αριδαίας δεν είναι απαγορευτικό.
Επειδή, το κατάστημα Αριδαίας είναι το μοναδικό στο Δήμο Αλμωπίας.
Επειδή, εν μέσω πανδημίας, η οποία καθημερινά δημιουργεί νέες συνθήκες και δεδομένα στις συνεργασίες με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι πολίτες του Δήμου θα αναγκάζονται σε άσκοπη μετακίνηση προς την Έδεσσα. (35+35 χιλ.).
Επειδή, μεγάλος αριθμός συνδημοτών μας, δυσκολεύεται με τη χρήση ηλεκτρονικών συναλλαγών και νιώθει τη σιγουριά της παρουσίας στο κατάστημα.
Επειδή ο Δήμος Αλμωπίας και τα Νομικά πρόσωπα αυτού, χρησιμοποιούν το κατάστημα Αριδαίας της τράπεζάς σας, για τις οικονομικές συναλλαγές τους και είμαστε απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και τέλος,
Επειδή δεν είναι δυνατό να σταθμίζονται τα πάντα, με στενά οικονομικά κριτήρια και επιχειρηματικά οφέλη, σας καλούμε να αναθεωρήσετε την απόφαση σας αυτή, που θα πλήξει τους συνδημότες μας.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναγκασθούμε να προχωρήσουμε σε ενέργειες απόσυρσης των καταθέσεων του Δήμου Αλμωπίας και των Νομικών του Προσώπων.
Τέλος, αντιλαμβανόμενοι την αγωνία των εργαζομένων, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, στο δίκαια αιτήματά τους. 
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

2 σχόλια:

  1. Εγώ θα έλεγα ότι και εμείς οι πολίτες θα αποσύρομαι τις όποιες οικονομίες έχουμε στην συγκεκριμένη τράπεζα .Γ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα ρε φιλε, τους τρομαξες. δεν θα κοιμηθουν το βραδυ. Τολμάτε να δηλώσετε επωνυμα οτι δεν τους ψηφιζετε, μαζί με τον Δημαρχο και την πλειοψηφία του Δημ.Συμβουλίου ? ΟΧΙ βέβαια. Επομένως καντε φούσκα με την μυξα σας και μη μας ζαλίζετε.

      Διαγραφή

(3)