Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία στην Καβάλα: Ο «φίλος» που ειδοποίησε την Αστυνομία φέρεται να σκότωσε τον 45χρονο

Δολοφονία στην Καβάλα: Ο «φίλος» που ειδοποίησε την Αστυνομία φέρεται να σκότωσε τον 45χρονο


Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε την πράξη του στις Αρχές


Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πώς έχουμε στην υπόθεση του 45χρονου, που βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο στις Ελευθερές του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, το φιλικό πρόσωπο που εντόπισε τον άτυχο άνδρα και ειδοποίησε την Αστυνομία, ένας 46χρονος, φαίνεται να είναι κι αυτός που τον σκότωσε. Μάλιστα, φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του στις Αρχές.

Παραμένει συγκεχυμένο εάν πίσω από τη δολοφονία υπάρχει διαπληκτισμός δράστη-θύματος ή αν πρόκειται για ατύχημα.

 

  ΠΗΓΗ  : Newsroom

 

Καβάλα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στις Ελευθερές – Συνελήφθη ένας 46χρονος


Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, η ανθρωποκτονία 44χρονου, η οποία διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον οικισμό Ελευθερών Καβάλας.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 46χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε χθες το απόγευμα ο δράστης μετέβη στην οικία του 44χρονου και για ασήμαντη αφορμή τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στη θωρακική χώρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Από την έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο 46χρονος, ο οποίος κατά την εξέτασή του ομολόγησε την πράξη του, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο δράστης, καθώς και ένα ακόμη κυνηγετικό όπλο, τα οποία κατείχε νόμιμα, καθώς και 28 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 

 

T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)