Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τρίτη 22/3 (video)



 

Με κρύο κατά τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσει η μέρα αύριο και αρκετή ηλιοφάνεια. Μαλακός ο καιρός τις μεσημεριανές ώρες. Το βράδυ θα έχει ξαστεριά με κάποια πιθανόν λίγα σύννεφα.


Κρύο στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας προβλέπει για την Τρίτη ο Σάκης Αρναούτογλου, ενώ όπως σημειώνει οι θερμοκρασιακές διαφορές βόρειας Ελλάδας και νότιας θα είναι εντυπωσιακές. Ειδικότερα οι μέγιστες αναμενόμενες τιμές θα είναι κοντά στους 15-16 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη και γύρω στους 8-9 βαθμούς σε Κρήτη και Αττική όπου θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Από το πρωί της Τρίτης στη Μακεδονία, στη Ηπειρο και στη ΒΔ Ελλάδα θα έχουμε αυξημένη ηλιοφάνεια, ενώ στο ανατολικό Αιγαίο θα έχουμε αυξημένες συννεφιές και από τη Θεσσαλία και νοτιότερα θα έχουμε εναλλαγές του καιρού.

Από το μεσημέρι και μετά δεν θα έχουμε φαινόμενα στα δυτικά της χώρας, αλλά στο Θρακικό θα έχουμε φαινόμενα όπως σε ορεινές περιοχές της Εύβοιας.

Ωστόσο, όσο οδεύουμε προς το βράδυ θα έχουμε επιδείνωση του καιρού όπως στη Θεσσαλία, στις Σποράδες στην Εύβοια, στην Αττική και τη Βοιωτία αλλά και στην ανατολική Πελοπόννησο με βροχές και χιόνια πάνω πάνω από τα 500 μέτρα. Φαινόμενα θα έχουμε και στις Κυκλάδες, όπως και στην Κρήτη.

Στην Αττική θα έχουμε κατά τόπους διαστήματα με σύννεφα, αλλά και ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε χιονοπτώσεις πάνω από 700 μέτρα και στα ημιορεινά της Αττικής θα έχουμε χιόνια και σε περιοχές 500 μέτρων. Η θερμοκρασία από 3 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγα σύννεφα και από το μεσημέρι ίσως βρέξει στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας. Ίσως έχουμε και χιόνια πάνω από τα 700 μέτρα. Η θερμοκρασία από 4 έως 15 βαθμούς.

Την Τετάρτη σύννεφα θα έχουμε στα ανατολικά και τα νότια με βροχές και χιονοπτώσεις όπως και στην Αττική, αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Την Πέμπτη μόνο λίγα σύννεφα στην Κρήτη και ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη Ελλάδα και την 25η Μαρτίου θα έχουμε επιτέλους Άνοιξη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)