Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Παρασκευή 10/6 (video)



 

 Επιδείνωση του καιρού με μπόρες και τοπικές καταιγίδες κατά τόπους έντονες ήδη από τις βραδυνές ώρες. Συννεφιές αστάθειας από το πρωί με ισχυρές μπόρες και τοπικές καταιγίδες.


Στην σοβαρή επιδείνωση του καιρού από τα μεσάνυχτα σήμερα και για τις επόμενες 48 ώρες αναφέρθηκε με λεπτομέρειες ο Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως τόνισε σε κεντρική Μακεδονία, στο κεντρικό και βόρειο Ιόνιο στην Ήπειρο και σε τμήματα της Στερεάς χρειάζεται πολύ προσοχή από το βράδυ της Πέμπτης. Από το πρωί της Παρασκευής θα έχουμε ισχυρές καταιγίδες στις ίδιες περιοχές αλλά και αστάθεια στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα. Από το μεσημέρι και μετά και από τα δυτικά προς τα ανατολικά ο καιρός θα επιδεινωθεί με έντονες καταιγίδες, χαλάζι και δυνατό άνεμο. Στον αντίποδα Κυκλάδες και ανατολικό Αιγαίο θα έχουν ηλιοφάνεια.

Από το απόγευμα και μετά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα Επτάνησα και θα παραμείνουν στην Μακεδονία, στην ανατολική Θεσσαλία, στην Θράκη, στις Σποράδες και στην ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά από 27 - 29 βαθμούς και στην Κρήτη 35.

Στην Αττική από το πρωί θα έχουμε συννεφιά, ενώ βροχές αναμένονται στις κεντρικες και βόρειες περιοχές. Το βράδυ θα έχουμε νέο πέρασμα από τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 23 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται καταιγίδες από το βράδυ της Πέμπτης και το πρωί θα έχουμε τοπικές καταιγίδες, ενώ μέσα στην ημέρα τα φαινόμενα θα ενταθούν με ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 19 έως 23 βαθμούς.

Το Σάββατο και συγκεκριμένα το πρωί τα φαινόμενα θα είναι έντονα σε ανατολική Μακεδονία - Θράκη, στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και στα νησιά του Θρακικού. Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε νέες συννεφιές στα ηπειρωτικά της χώρας.

Την Κυριακή ο καιρός θα φτιάξει, ενώ και πάλι στα ΒΑ της χώρας θα έχουμε αστάθεια και στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε επίσης βροχές.

Τη Δευτέρα η μέρα θα ξεκινήσει καλά, αλλά θα έχουμε εκ νέου σύννεφα μανιτάρια που θα δώσουν βροχές.

Αναλυτικά η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου και γιατί μιλάει για εκρηκτικό κοκτέιλ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)