Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας το Σαββατοκύριακο 18 & 19/6 (video)

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα

 Το Σάββατο άστατος ο καιρός με ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα από το πρωί. Τις μεσημβρινές μεταμεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για μπόρες και τοπικές καταιγίδες κατά τόπους και τοπικά έντονες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα διατηρηθούν.

Την Κυριακή ηλιοφάνεια σε όλη την περιοχή.


Ήπιος αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο 18/6 στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, όμως στα Βόρεια και Δυτικά της χώρας αναμένεται άστατος μετά το μεσημέρι, όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Αναλυτικότερα, τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και στα Βόρεια θα υπάρχουν κατά τόπους και κατά διαστήματα κάποιες συννεφιές, από το ύψος της Βόρειας Στερεάς μέχρι τη Μακεδονία και τη Θράκη. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μπόρες στα νοτιότερα τμήματα της Μακεδονίας, αλλά και στο εσωτερικό της Θεσσαλίας δεν αποκλείεται να υπάρχουν τοπικές καταιγίδες.

Αντίθετα, στην υπόλοιπη Δυτική και Νότια Ελλάδα, όπως και στα νησιά του Ανατολικού αιγαίου το Σάββατο θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, αλλά τις μεσημβρινές, απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει.

Στις περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου, της Βορειοδυτικής Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θράκης, ο καιρός αναμένεται να είναι ιδιαίτερα άστατος με μπόρες και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους δεν αποκλείεται να έχουν έντονο χαρακτήρα.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα διατηρηθεί η ηλιοφάνεια καθ’ όλη της διάρκεια της ημέρας, μέχρι και το απόγευμα, ενώ τις βραδινές ώρες του Σαββάτου ο άστατος καιρός αναμένεται να έχει «ηρεμήσει» εκτός από τις περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)