Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

ΕΡΤ- Ζούλας: Διεθνώς ρεζίλι με το ρεπορτάζ για το πώς μπορούμε να κλέψουμε βενζίνη

Διεθνώς ρεζίλι έγινε η χώρα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όπου σε ζωντανή σύνδεση έδινε οδηγίες στους πολίτες για το πώς μπορούν πολύ εύκολα να κλέψουν βενζίνη από παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ περιέγραφαν ενδελεχώς του δυο τρόπους που υπάρχουν για την κλοπή βενζίνης από ρεζερβουάρ αυτοκινήτου άλλου ιδιοκτήτη.

Το θέμα δεν πέρασε απαρατήρητο από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με αποτέλεσμα μέσω του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων κάνει το γύρο του κόσμου με δηκτικά σχόλια για την επιλογή της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης και μάλιστα τη στιγμή που οι τιμές των καυσίμων έχουν εκτιναχθεί στα ύψη.

Η μεγάλη βρετανική εφημερίδα The Guardian έκανε εκτενή αναφορά στο ρεζίλι της ΕΡΤ με ρεπορτάζ που φέρει τον τίτλο «Η ελληνική δημόσια τηλεόραση δίνει συμβουλές για το πώς να κλέβεις βενζίνη».

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται αναλυτικά ότι από την ΕΡΤ κλήθηκε μηχανικός ο οποίος παρουσίασε σε ζωντανή σύνδεση τους δυο τρόπους κλοπής βενζίνης, επισημαίνοντας ότι η δεύτερη πρόταση είναι να τρυπήσει το ρεζερβουάρ. 

Την είδηση μετέδωσε επίσης η Dailymail, η οποία είχε τίτλο «Η ελληνική δημόσια τηλεόραση διδάσκει τους τηλεθεατές πώς να κλέβουν βενζίνη από τα αυτοκίνητα καθώς οι τιμές εκτοξεύτηκαν».

To Alarabiya News, φιλοξενεί χιουμοριστικό ρεπορτάζ όπου εξηγεί πώς η ελληνική δημόσια τηλεόραση έγινε περίγελος με τις συμβουλές που έδωσε σε ρεπορτάζ για την κλοπή βενζίνης.

Το Insider φιλοξενεί επίσης τη «μεγάλη επιτυχία» του Κωνσταντίνου Ζούλα με ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός έδειξε στους τηλεθεατές πώς να κλέβουν από το ρεζερβουάρ βενζίνη καθώς οι τιμές των καυσίμων έχουν εκτοξευθεί στα ύψη».

 


Να υπενθυμίσουμε ότι με τις αλλαγές που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο επιτελικό κράτος, έχει ο ίδιος την αρμοδιότητα για την ΕΡΤ.

 Πηγή: ieidiseis.gr

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους! Η οικογένεια Μητσοτάκη μαθαίνει στο λαό αυτό που η ίδια ξέρει να κάνει καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει καταλληλότερη κυβέρνηση να εκπαιδεύσει το λαό στη λαμογιά.
    Να μπει η λαμογιά και στην Εκπαιδευτική τηλεόραση και στο Κατηχητικό και μάθημα στα σχολεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)