Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

ΟΥΣΑΜΝΑΤΟ στην Σωσάνδρα κόντρα στα εμπόδια με επιτυχία

 

 


 

 Παρά τα ξαφνικά εμπόδια που παρουσιάστηκαν  λίγο πριν αρχίσουν οι εκδηλώσεις ΟΥΣΑΜΝΑΤΟ που είχε ετοιμάσει ο πολιτιστικός Σύλλογος Σωσάνδρας  ΑΓΙΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  , όλα κύλησαν  καλά.

Αρχικά η βροχή που κράτησε λίγα λεπτά , και τα συννεφάκια , έφεραν τις πρώτες ανησυχίες που τελικά ξεπεράστηκαν και ο καιρός ήταν ιδανικός. Ιδανική ήταν όμως και η ΔΕΗ  που με την παραμικρή νεροποντή  άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα πολλές περιοχές μεταξύ των οποίων και η Σως΄νδρα. Τελικά λίγο πριν την λήψη απόφασης για ματαίωση της εκδήλωσης , επανήλθε το ρεύμα ανακουφίζοντας όλους.

 

Έτσι  το παραδοσιακό γλέντι του Μορφωτικού Συλλόγου Σωσάνδρας «Άγιος Γεώργιος», στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου έγινε κανονικά .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον σύλλογο της Σωσάνδρας και συνεχίστηκε με γλέντι υπό τους ήχους της ορχήστρας Καρατζοβίτες. Μεταξύ άλλων παρών ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης  , ο οποίος ερωτηθείς  σχετικά, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές. Δεν απέκλεισε  δε ακόμα το ενδεχόμενο να είναι και υποψήφιος  δήμαρχος στις ερχόμενες εκλογές. Δέχεται πολλές προτάσεις τις οποίες και αξιολογεί. Όσο για την παρουσία του  στην εκδήλωση τόνισε ότι αγαπά την παράδοση και παραβρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις  , όπως όλοι οι απλοί πολίτες .




1 σχόλιο:

(3)