Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Αρμενία διαψεύδει Μαξίμου: "Ξεδιάντροπο ψέμα ότι ζητήσαμε παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη"

Νίκος Ανδρουλάκης

 

Κατηγορηματική διάψευση από τον Αρμένιο πρέσβη στην Ελλάδα των διαρροών περί εμπλοκής της χώρας στην παρακολούθηση του τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σκληρή ανακοίνωση και κατηγορηματική διάψευση των διαρροών περί εμπλοκής της Αρμενίας στο θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, "ο πρέσβης της Αρμενίας στην Ελλάδα κ. Τιγκράν Μκρτσιάν, σε σχόλιο που έκανε σε τηλεφωνική μου επικοινωνία, διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της Αρμενίας στο θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντας: «Είναι ένα ξεδιάντροπο ψέμα. Η Αρμενία ΠΟΤΕ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός»".

 Η ανάρτηση:Αρμενία διαψεύδει Μαξίμου:

Πηγή: news247.gr

2 σχόλια:

  1. Στην αρχή ήταν (υπόθεση Κουκάκη) υπόθεση μεταξύ ιδιωτών.
    Μετά λέγανε ότι αυτά συμβαίνουν παντού και στα Ευρώπας και ότι η παρακολούθηση Ανδρουλάκη έγινε απ' έξω.
    Μετά άρχισαν να λένε ότι τους ζήτησε την παρακολούθηση (Ανδρουλάκη) ξένη δύναμη.
    Τώρα λένε ότι εμείς παρακολουθούσαμε νόμιμα με άδεια εισαγγελέα μόνο μέσα από ΕΥΠ και το printitor ούτε που το ξέρουμε.
    Μέχρι εδώ είχαμε μόνο ψέματα.
    Μετά το πράμα άρχισε να γίνεται(και παραμένει) επικίνδυνο διότι:
    -Αλλάζουν τη νομοθεσία για να καλύψουν τις βρομιές με την συνδρομή του ΚΙΝΑΛ!!! που όταν είδε τι έγινε εξέφρασε την μετάνοιά του!!!
    -Άρχισαν να διαρρέουν ονόματα χωρών, που τάχα ζήτησαν παρακολούθηση,(Κίνα. Αρμενία κτλ) πράγμα που μπορεί να οδηγήσει και σε προβλήματα σοβαρά με άλλες χώρες, Οι άνθρωποι είναι ΚΥΡΙΩΣ αδίστακτα επικίνδυνοι.
    -Λένε πώς εισαγγελέας ζήτησε την παρακολούθηση (από ΕΥΠ) του Ανδρουλάκη. Ποιος αλήθεια εισαγγελέας έδωσε σχετική άδεια για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη; Με τίνος την παραγγελία και για ποιο λόγο;
    Ποιος νομιμοποιείται να παρακολουθεί αναγνωρισμένα και νόμιμα πολιτικά πρόσωπα και κόμματα σε μια χώρα που οι εγκληματίες της χρυσής αυγής ξανασυστήνουν κόμματα(π.χ. Κασιδιάρης) και αποφυλακίζονται με ταχύτητα του φωτός;
    -Ο προσφάτως τοποθετηθείς κ. Ντογιάκος ο (γνωστός Παναθηναϊκάκιας του Σαμαρά και του Κασιδιάρη) στην Εισαγγελία του Αρ.Πάγου(τυχαία άραγε τώρα;) βγήκε και κίνησε έρευνα όχι για ό,τι συμβαίνει, αλλά για το γεγονός ότι διέρρευσαν πράγματα!!!!! Κρατικά μυστικά και καλά!Επειδή τα έμαθαν οι ιθαγενείς!
    -Ο πρωθυπουργικός ανιψιός Δημητριάδης με το που ξεκουμπίστηκε έστειλε αγωγές εκατοντάδων χιλιάδων απειλώντας την ΕΦ ΕΥΝ και τους Reporters United που αποκάλυψαν τα πάντα ότι θα τους σβήσει οικονομικά αν δεν σταματήσουν να γράφουν!
    Και όλα αυτά συνέβαιναν χωρίς να πάρει μυρουδιά ο Μέγας Μάγιστρος ο οποίος με το που πήρε την διακυβέρνηση έθεσε υπό την εποπτεία του την ΕΥΠ. Ο Μητσοτάκης!!! Ο γνωστός #Μητσοτάκη g@m ...@ι#
    Το ΚΙΝΑΛ ζήτησε εξεταστική στη βουλή. Εδώ γελάμε όλοι. . Ξέρουμε τι γίνεται με τις εξεταστικές. Αυτό που κάποτε έλεγε ένας από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Αν θες να θάψεις μια υπόθεση, κάνε μια εξεταστική. Η πλειοψηφία θα την κανονίσει.
    Η υπόθεση είναι τόσο επικίνδυνη και μεγάλη που δύσκολα κρύβεται.
    Η πρόθυμη δικαιοσύνη των αρίστων βέβαια θα κάνει ότι μπορεί. Τα πετσομπουκωμένα μέσα(μεγάλα, μικρά, ανύπαρκτα) επίσης. Η χώρα βουλιάζει και αυτά θα λένε είδατε το "πουλί" του Αργυρού που κολυμπούσε γυμνός στα Λουτρά; Για κοιτάξτε καλύτερα...
    Επενδύουν στους ηλίθιους, και μέχρι τώρα η "μετοχή" αυτή αποδίδει.
    Ο Κουκάκης βέβαια είπε ότι τα στοιχεία που συνδέουν την παρακολούθηση της ΕΥΠ με το λογισμικό printitor είναι ξεκάθαρα και θα γίνει ορατό και στους στραβούς(όχι όμως στους ηλίθιους). Και το παλικάρι δείχνει να ξέρει όλο αυτόν τον καιρό τι κάνει. Θα έχουμε την απόλυτη απόδειξη στησίματος παρακράτους από τον ίδιο το καθεστώς Μητσοτάκη.
    Αρκεί βέβαια,Θανάση Κουκάκη, μη βγει το Noor στη στεριά.
    Προσοχή.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ανδρουλάκης είχε σχέση με μια Αρμένισα παντρεμένη και ο άντρας της ζήτησε από την κ Βλάχου που είναι εισαγγελέας αρμόδια για την ΕΥΠ, ενώ πριν έτυχε να είναι αρμόδια στην υπόθεση noor, να παρακολουθεί η ΕΥΠ το τηλέφωνο του Ανδρουλάκη για να έχει στοιχεία για τα γκομενικά της γυναικός του και να πάρει διαζύγιο εις βάρος της.
    Τόσο απλά. Θα πληρώνουμε εμείς τα γκομενιλίκια του Ανδρουλάκη;
    Πες κι εσύ Σάνια. Τι σε διορίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)