Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Τετάρτη 7/9 (video)



 

Χωρίς αξιόλογες μεταβολές την Τετάρτη ο καιρός με τους βόρειους ανέμους να παραμένουν ισχυροί. Σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε ηλιοφάνεια σχεδόν παντού. Συννεφιές θα έχουμε στην κεντρική Μακεδονία, στην B.Στερεά και Εύβοια.

Από το μεσημέρι η συννεφιά θα κατακερματιστεί και στα ορεινά της Θεσσαλίας σε Ήπειρο και Μακεδονία ίσως έχουμε κάποιες μπόρες μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 7-8 μποφόρ στο Αιγαίο και στα 4-5 στο Ιόνιο.Η θερμοκρασία 28 στην ηπειρωτικά και στο Ιόνιο στους 31.

Στην Αττική, θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και κάποιες συννεφιές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν συννεφιές το πρωί και μέσα στην ημέρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς.

Την Πέμπτη θα έχουμε όλη την ημέρα ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα πέφτουν σιγά σιγά. Στο Αιγαίο θα έχουν ένταση 6-7 μποφόρ αλλά θα έχουν τάση εξασθένησης. Η θερμοκρασια στους 27-29 βαθμούς.

Την Παρασκευή επίσης θα έχουμε ήλιο παντού και περαιτέρω πτώση των ανέμων στα 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο και νοτιάδες στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία στους 28-29 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε σύννεφα μόνο στη δυτική Ελλάδα και κάποιες μικρής έντασης μπόρες. Η υγρασία θα είναι πλέον έντονη λόγω των νιοτοδυτικών ανέμων. Η θερμοκρασία στους 33 βαθμούς.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και κάποια λίγα σύννεφα στη βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία στους 33-34 βαθμούς και τοπικά στους 35 βαθμούς.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)