Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Απόλλων Λάρισσας – Αλμωπός 0-0

Το απόγευμα της Κυριακής (29/1) έπεσε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SL2 (Βορράς).

 

 

 

 



Μακριά από την νίκη και στην 13η αγωνιστική της Super League 2 έμεινε ο Απόλλων Λάρισας που έμεινε στο 0 – 0 εντός έδρας με τον Αλμωπό Αριδαίας! Παραιτήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής Βαγγέλης Στουρνάρας!

 

Στον αγώνα δεν υπήρχαν πολλές φάσεις με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα ήταν αυτοί που δημιούργησαν τις πιο απειλητικές προϋποθέσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως να μπορέσουν να τις εκμεταλλευτούν.

 

Για τους γηπεδούχους, ο καλύτερος παίκτης ήταν ο τερματοφύλακας Οικονομόπουλος, ο οποίος όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του ήταν εκεί και κράτησε με τις επεμβάσεις ανέπαφη την εστία του, με το ματς να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ. Το σημαντικότερο γεγονός όμως ήρθε μετά τη λήξη του αγώνα.

 

Καθώς ο μέχρι πρότινος προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Βαγγέλης Στουρνάρας, δημοσιοποίησε την απόφασή του να σταματήσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας! Πλέον τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για τον Απόλλωνα, όχι μόνο για το τι θα γίνει με τη θέση του προπονητή, αλλά γενικότερα με το μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Οι Συνθέσεις

 

Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης (65′ Μπεκιαρίδης), Ζαχαράκης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης, Χαλάτσης, Διβανές, Νούσιος (89′ Ούμολι), Καλούσης.

 

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Έππας (65′ Πόποβιτς), Κέρθι, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Ρίβας (58′ Καρυπίδης), Μανωλάκης.

Αποτελέσματα 13ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ Β' - Πανσερραϊκός 0-1

(90+2' Παντεκίδης)

Ηρακλής Λάρισας - Παναθηναϊκός B' 1-0

(60' Κάσας)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Βέροια 1-0

(23' Αθανασιάδης)

Απόλλων Λάρισας - Αλμωπός Αριδαίας 0-0

Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ 0-3 

(49' Παπαγεωργίου Κ., 78' Μαυριάς, 79' Νούνιες)

Διαγόρας Ρόδου - Μακεδονικός 0-0

Νίκη Βόλου - Ηρακλής 1-0

(28' Ολαϊθόλα)

Ρεπό: Θεσπρωτός

 

 


 


Επόμενη αγωνιστική (14η - 5/2):

Παναθηναϊκός B' - ΠΑΟΚ Β'

ΑΕΛ - Αναγέννη Καρδίτσας

Αλμωπός Αριδαίας - Θεσπρωτός

Βέροια - Διαγόρας Ρόδου

Ηρακλής - Απόλλων Λάρισας

Μακεδονικός - Ηρακλής Λάρισας

Πανσερραϊκός - Νίκη Βόλου

Ρεπό: Απόλλων Πόντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)