Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ: Ζητούν υπεύθυνη δήλωση για τοκετό με ιδιώτη γιατρό στο νοσοκομείο Άργους

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2022/02/meth_covid.jpg 

Σε μια ακόμη αποκάλυψη για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΕΣΥ επί ημερών κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε μέσω Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης, παραπέμποντας σε ανάρτηση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας και βουλεύτρια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δώρας Αυγέρη, σύμφωνα με την οποία η διοίκηση του γενικού νοσοκομείου Αργολίδας ζητά από τις επιτόκους να κάνουν υπεύθυνη δήλωση ότι θα εισαχθούν και θα γεννήσουν με δικό τους ιδιώτη παιδίατρο.

«Την ώρα που το μεγαλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο της χώρας, το «Μεταξά», έχει μείνει χωρίς φαρμακείο, η διοίκηση του γενικού νοσοκομείου Αργολίδας ζητά από τις επιτόκους να κάνουν υπεύθυνη δήλωση ότι θα εισαχθούν και θα γεννήσουν με δικό τους ιδιώτη παιδίατρο(!), γιατί το νοσοκομείο δεν έχει εφημερεύοντα παιδίατρο και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε  επιπλοκή και έκθεση σε κίνδυνο της ζωής του νεογνού!» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης, και παραθέτει σχετικό φωτογραφικό υλικό.

«Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο επί ημερών μας στο Υπ Υγειας ,θα είχαν τα Πετσοταϊσμένα βοθροκάναλα, απευθείας σύνδεση το νοσοκομείο, ουρλιαχτά και κλάματα!!» τονίζει καταληκτικά στην παρέμβασή του ο Παύλος Πολάκης με σκωπτικό ύφος.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κύριε Ντογιάκο, θα παρέμβετε για να προλάβετε αυτό το έγκλημα;

Την ώρα που το μεγαλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο της χώρας, το «Μεταξά», έχει μείνει χωρίς φαρμακείο, η διοίκηση του γενικού νοσοκομείου Αργολίδας ζητά από τις επιτόκους να κάνουν υπεύθυνη δήλωση ότι θα εισαχθούν και θα γεννήσουν με δικό τους ιδιώτη παιδίατρο(!), γιατί το νοσοκομείο δεν έχει εφημερεύοντα παιδίατρο και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε  επιπλοκή και έκθεση σε κίνδυνο της ζωής του νεογνού!

Ιδού και τα πειστήρια ακόμη ενός προμελετημένου εγκλήματος σε βάρος της υγείας και της ζωής των ανθρώπων, ακόμη και νεογνών, και φυσικά του ΕΣΥ!

Φωτό 1:  το ενημερωτικό σημείωμα-υπεύθυνη δήλωση που καλείται να υπογράψει η επίτοκος.

Φωτό 2: η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου με την οποία επιχειρεί να «νομιμοποιήσει» το έγκλημα.

Θα παρέμβει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κύριος Ντογιάκος;

Έστω, με μια γνωμοδότηση!”

Υγ: (δικό μου) Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο επι ημερών μας στο Υπ Υγειας ,θα είχαν τα ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ,απευθειας σύνδεση το νοσοκομείο , ουρλιαχτά και κλάματα!!

Τώρα οι ΣΑΠΙΟΙ δημοσιογράφοι που κλαίνε τον Γλύξμπουργκ , σιωπούν για να πάρουν αυτοί και τα αφεντικά τους πάλι αέρα λεφτά «διαφημιστικής δαπάνης»…..(φωτο 3).»


 

Πηγή: documentonews.gr

1 σχόλιο:

(3)