Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

 Στο Λουτράκι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Π. Μπαλτάκος


 


 Την περιοχή των Λουτρών Πόζαρ προτίμησε να περάσει τις μέρες των εορτών για την νέα χρονιά ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος .

Συνοδευόμενος από τον α΄αντιπρόεδρο της ΕΠΟ  Αστέριο Αντωνίου ξεναγήθηκε με τονκαλύτερο τρόπο για τις αξεπέραστες ομορφιές της περιοχής. Απόλαυσε παράλληλα στο κοσμοπολίτικο  περιβάλλον του ΚΑΦΕ  ΖΙΛΗ  στο Λουτράκι τον καφέ και τα διάφορα εδέσματα , συζητώντας σε χαλαρούς τόνους τα διάφορα τεκταινόμενα . Την Παρασκευή παραβρέθηκε στα Λουτρά Πόζαρ και μαζί με τον Αστέριο Αντωνίου , παρακολούθησαν την εντυπωσιακή τελετή του αγιασμού των υδάτων .

Ο Τάκης Μπαλτάκος (Παναγιώτης Μπαλτάκος) είναι Έλληνας δικηγόρος, πολιτικός και πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Ήταν γενικός γραμματέας της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά μέχρι τις 2 Απριλίου 2014, όταν και παραιτήθηκε λόγω της αποκάλυψης υπόγειων συνομιλιών του με τον Ηλία Κασιδιάρη. Σε αυτές τις συνομιλίες ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης μιλούσε για τις δικαστικές διώξεις της Χρυσής Αυγής, τις οποίες μάλιστα αποδόμησε, κάνοντας λόγο για πολιτικές παρεμβάσεις από τον Αντώνη Σαμαρά, τον Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Νίκο Δένδια.


Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι γόνος οικογένειας από τη Μάνη. Ο πατέρας του είχε καφενείο στους Αμπελοκήπους. Φοίτησε στο 10ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων. Συνέδεσε την πορεία του με τον Παναθηναϊκό και με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Μπαλτάκος σπούδασε νομική στην Αθήνα και αποφοίτησε το 1977. Ξεκίνησε δικηγορία στο γραφείο Τρύφωνα Κουταλίδη μαζί με τον Κώστα Καραμανλή. Ήταν μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 1977 και συνδέθηκε φιλικά με τον Αντώνη Σαμαρά.[3] Το 1987 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον όρισε μέλος της ΟΚΕ Υπουργείου Εξωτερικών, το νεώτερο μέλος στην ιστορία της ΟΚΕ. Ακολουθούσε πολιτικά τον Αντώνη Σαμαρά από το 1977 μέχρι και το 2014.

Υπήρξε ακόμη νομικός σύμβουλος της ΕΠΑΕ την δεκαετία του ΄90 και νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι το 2007, αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το 2016, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το 2017.

Από τον Ιανουάριο του 2020 διατελεί νομικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)