Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο Νταντσένκο της ΑΕΚ - Δεν είχε σφυγμό

Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο Νταντσένκο της ΑΕΚ - Δεν είχε σφυγμό
 
 
 
Nοσηλεύεται στην εντατική ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.
Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς ο Όλεγκ Νταντσένκο, που αγωνίζεται στη Ζόρια ως δανεικός από την ΑΕΚ υπέστη τριπλή ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Κυριακής. Η ουκρανική ομάδα από το Λουχάνσκ βρίσκεται στην Τουρκία για προετοιμασία.

Για καλή τύχη του Ουκρανού μπακ, υπήρχε απινιδωτής, ο οποίος τον επανέφερε στη ζωή και τις τρεις φορές καθώς για λίγο δεν είχε σφυγμό και ήταν κλινικά νεκρός. Ο Νταντσένκο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Τουρκίας και νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και όλοι προσεύχονται ο Ουκρανός θα βγει νικητής από τη δύσκολη μάχη.

Ο 28χρονος αμυντικός είχε περάσει από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ μεταξύ 2016 και 2019, με τον ουκρανικό σύλλογο να γράφει: «Ευχόμαστε στον Oleg Danchenko ταχεία ανάρρωση. Ο πρώην παίκτης της Σαχτάρ ήταν κλινικά νεκρός σε προπονητικό κέντρο στην Τουρκία. Μείνε δυνατός, είμαστε μαζί σου».

Η ΑΕΚ με μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε μήνυμα στήριξης στον Νταντσένκο.

Έχασε τη σύζυγό του σε τροχαίο

Η μοίρα έχει σταθεί άδικη στον 28χρονο ποδοσφαιριστή καθώς πριν ένα χρόνο βίωσε μια ακόμη τραγωδία όταν έχασε τη σύζυγο του σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από την Οδησσό. Η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό, όταν συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας. Η σύζυγος του Ουκρανού τον είχε μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζια προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)