Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ Σύλλογο Εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών Αιμοδοτών


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών Αιμοδοτών και δωρητών μυελού των οστών Αλμωπίας «Προσφορά Ζωής» σας προσκαλεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση,  που θα πραγματοποιηθεί σε οριστική, λόγω συνήθους μη απαρτίας την πρώτη ημερομηνία, την Δευτέρα 6/3/2023 και ώρα 18:30μ.μ στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Θέματα Γενικής Συνέλευσης

1.                   Διοικητικός απολογισμός ΔΣ

2.                   Οικονομικός Απολογισμός του ΔΣ της περιόδου 1/1-31/12/2022.

3.                   Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής της περιόδου 1/1-31/12/2022.

4.                   Προϋπολογισμός Έτους 2023.

5.                   Εκλογή Μελών Εφορευτικής Επιτροπής.

6.                   Αρχαιρεσίες για την Ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβούλιου και την ανάδειξη Νέας Εξελεγκτικής  Επιτροπής του Συλλόγου. (Βάσει του Καταστατικού, άρθρο 14 η θητεία είναι διετής).

7.                   Εκλογή αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.)

Ενημερώνουμε ότι όποιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος, παρακαλούμε, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 4/3/2023, να ενημερώσει στο email:prosforazoisalmopia@gmail.com ή να στείλει μήνυμα στη σελίδα μέσο Facebook ή καλώντας στο τηλέφωνο 6955 508219.

Απαραίτητη προϋπόθεση για υποψηφιότητα στο ΔΣ είναι ο υποψήφιος να είναι ταμιακώς εντάξει (συνδρομή/ανανέωση ) το αργότερο ως την Παρασκευή 4/3/2023.

Πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης και από τις 17:30 έως τις 18:30 θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές νέων μελών και ανανεώσεις συνδρόμων .

 ( εγγραφή νέου μελους:5€, ανανέωση συνδρομής 5€/ετος ).

ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔ.jpgΓια το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. Αλμωπίας «Προσφορά Ζωής»

 

   Ο Πρόεδρος                                                                                                    Η Γεν. Γραμματέας

Χρυσίδης Κυριάκος                                                                                           Εγγλέζου Μαρία

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)