Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να αποπέμψει από τα ψηφοδέλτιά του τη Σοφία Νικολάου

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να αποπέμψει από τα ψηφοδέλτιά του τη Σοφία Νικολάου
 
Την αποπομπή της Σοφίας Νικολάου από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εφόσον πόρισμα του ΣΔΟΕ επιβεβαιώνει ζημία του Δημοσίου ύψους 2 εκατ. ευρώ από τις απευθείας αναθέσεις της.

Κατά της Σοφίας Νικολάου, μέχρι πρότινος Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής και πλέον υποψήφιας βουλευτή της Ν.Δ. στην Εύβοια, βάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. καθώς σε ανακοίνωσή του, που δημοσιεύθηκε την Κυριακή (19/02), διερωτάται αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα την αποπέμψει από τα ψηφοδέλτια του κόμματός του, εφόσον πόρισμα του ΣΔΟΕ επιβεβαιώνει ζημία ύψους 2 εκατ. ευρώ του Δημοσίου εξαιτίας των απευθείας αναθέσεών της, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Documento».

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέρει: «Και με τη βούλα του ΣΔΟΕ πλέον επιβεβαιώνεται το πλιάτσικο της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο δημόσιο χρήμα. Το πόρισμα του ΣΔΟΕ, που δημοσιεύει η εφημερίδα "Documento" για τις απευθείας αναθέσεις της άλλοτε Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής και πλέον υποψήφιας βουλευτή της Ν.Δ. στην Εύβοια, Σοφίας Νικολάου, κάνει λόγο για ζημιά 2 εκατ. ευρώ του Δημοσίου κατά την περίοδο Μάρτιος 2020 – Μάρτιος 2021. Την ώρα δηλαδή που η ελληνική κοινωνία βίωνε την υγειονομική τραγωδία της πανδημίας, κάποιοι έβρισκαν την ευκαιρία για "χρυσές δουλειές" σε βάρος των φορολογουμένων και υπέρ κάποιων ημέτερων, με προμήθειες υγειονομικού υλικού ακόμη και από γυμναστήρια και μίνι μάρκετ».

Ακόμα, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τονίζει: «Με τις απευθείας αναθέσεις και τους κλειστούς διαγωνισμούς να αγγίζουν πλέον τα 9 δισ. ευρώ, μετά και το πόρισμα του ΣΔΟΕ, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Οφείλει άμεσα να αποπέμψει από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. την κυρία Νικολάου, την οποία ο ίδιος είχε παρουσιάσει περιχαρής πριν μερικούς μήνες. Και να ζητήσει συγγνώμη από την κοινωνία που δεν μπορεί να βγάλει ούτε τον μισό μήνα ενώ οι εκλεκτοί του έχουν ρημάξει τα δημόσια ταμεία, οι ημέτεροι θησαυρίζουν και ο ίδιος αρνείται να μειώσει τον ΦΠΑ στο ψωμί και το γάλα λέγοντας πως "δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα"».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)