Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Γκάλλοπ " φάντασμα" στην Αλμωπία


Αυξάνεται τις τελευταίες μέρες  η φημολογία για την ύπαρξη δήθεν δημοσκόπησης η οποία κρατείται μυστική και έγινε για λογαριασμού δήθεν συνδυασμού . Τέτοιου είδους δημοσκοπήσεις είχαν κυκλοφορήσει  εν είδη φημολογίας ,και σε προηγούμενες δημοτικές αναμετρήσεις στην Αλμωπία .Ουδέποτε όμως δημοσιεύτηκε  επίσημα κάτι. Τα τότε αποτελέσματα τα χρησιμοποιούσαν οι διάφοροι ενδιαφερόμενοι κατά το δοκούν. Τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι οι τότε φημολογίες είχαν κάποια βάση. Μόνο που τα αποτελέσματα που χρησιμοποιούσε ο κάθε πικραμένος ήταν κατά το δοκούν . Εκείνο που δεν ήταν κατά το δοκούν , όπως αποδείχτηκε αργότερα , ήταν οι  διάφορες «διαρροές» που κυκλοφόρησαν  και είχαν σοβαρή βασιμότητα. Στις μέρες μας η φερόμενη δημοσκόπηση θέλει μία από τις φιλόδοξες παρατάξεις να τα έχει βάψει μαύρα. Και αυτή δεν είναι άλλη από την παράταξη του σημερινού δημάρχου , την οποία «δείχνουν» με έντεχνο και πειστικό τρόπο , προφανώς τα περιβάλλοντα των άλλων αντιπάλων

Εκμεταλλευόμενοι και την απραξία του τελευταίου μήνα στο θέμα της ανακοίνωσης και άλλων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων  , από την πλευρά του δημάρχου, αλλά και η πλήρης απουσία της όποιας επικοινωνιακής πολιτικής, δίνουν την όποια αληθοφάνεια ή τεκμηρίωση σε όσα υποστηρίζουν . Φέρονται δε ,οι ίδιοι κύκλου ,να υπονοούν ότι η δημοσκόπηση έχει γίνει από τον ίδιο τον δήμαρχο και τον  δείχνει να μένει εκτός δεύτερου γύρου.

Από το περιβάλλον τώρα του δημάρχου ,διαδίδουν ότι ετοιμάζει   σύντομα
αντεπίθεση , με την ανακοίνωση  ισχυρών υποψηφιοτήτων .

 

 

1 σχόλιο:

  1. Όταν ανά δύο μήνες προσλαμβάνεις 70 άτομα προκαλείς. Όταν περάσει το δίμηνο και απολύονται χάνεις και αυτούς. Έργο δεν έχεις να επιδείξεις. Έχεις μόνο υψηλόμισθους αιρετούς που φημίζονται για την ικανότητα τους στο να γατζώνονται σε θέσεις και να ζουν από το δήμο. Άλλοι αντιδήμαρχοι με μηδενικό έργο, άλλοι Γ.Γ. και άλλοι πρόεδροι δημοτ. επιχειρήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)