Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Παίρνει κεφάλι στον Δήμο Αλμωπίας ο Δημήτρης Μπίνος .


Αργά ,σταθερά και μεθοδικά προχωράει στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ο  τέως Δήμαρχος  και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος  Αλμωπίας  Δημήτρης Μπίνος .

Παρά τα κτυπήματα κάτω από την μέση κυρίως από τον προβληματικό πλέον συνδυασμό του Χ. Μπάτση- μέχρι και ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές διέδιδαν- προχωρά ακάθεκτος και φτειαχνει σύμφωνα με πληροφορίες , αλλά και ενδείξεις , αξιόλογο και αξιόμαχο συνδυασμό. Μάλιστα σύμφωνα με άλλες πληροφορίες αναμένεται σύντομα να ανακοινώσουν  την συμμετοχή τους ονόματα –εκπλήξεις που θα καταστήσουν τον συνδυασμό του πανίσχυρο.Ο ίδιος προχωρά με χαμηλούς  τόνους και  συνετούς ρυθμούς.

Η κατάρτιση του συνδυασμού προχωρά και στα χωριά. Ήδη πολλοί ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι στις τοπικές κοινότητες  ζυγίζουν τις καταστάσεις και τις εξελίξεις  προκειμένου να πάρουν τις οριστικές του αποφάσεις . Η παρουσία του  στον β΄γύρο  θεωρείται  κάτι παραπάνω   από βέβαιη

και αδιαμφισβήτητη.Μάλιστα ορισμένοι υπεραισιόδοξοι  κάνουν λόγο για εκλογή από την πρώτη Κυριακή, αν προστεθούν ορισμένες υποψηφιότητες που αναμένονται. Κάτι που κατά την άποψή μας είναι δύσκολο έως αδύνατο να συμβεί.Η εκλογή από την πρώτη Κυριακή είναι αδύνατη για όλους.

 

 

3 σχόλια:

  1. Κατευθείαν στον δεύτερο γύρο;Τόση σιγουριά;Ο πρώτος δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτος ο Νίκο Λάκης μετά ο θεολόγος και μετά ο χοντ ρουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)