Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Πυρ και μανία επαγγελματίες της Αλμωπίας με τον Δήμαρχο



ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ  ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ  ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μάλλον δεν ιδρώνει το αυτί της δημοτικής αρχής Αλμωπίας  και συνεχίζει τις απ ευθείας αναθέσεις.

Επαγγελματίες της περιοχής (τα στοιχεία τους μας τα γνωστοποίησαν) , διαμαρτύρονται και πάλι γιατί ο Δήμος εξακολουθεί να κάνει  με απ ευθείας αναθέσεις προμήθειες  από μακρινούς νομούς. Αυτή την φορά αναφέρονται σε απ ευθείας ανάθεση σε επιχείρηση και πάλι από την Αιδηψό,του ν. Ευβοίας

«Μας ζάλισε ο κ. Μπάτσης  με το  »ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ»   αλλά  ακόμα και στο τέλος της θητείας τους , εδώ τρώνε , εδώ πίνουν  όμως αλλού το δίνουν, όπως τονίζουν . Ας το γλεντήσουν  ακόμα λίγο. Εμείς κάνουμε υπομονή ως τον Οκτώβριο για να τους δείξουμε την πόρτα εξόδου. Δεν λέμε την λέξη ντροπή , γιατί μάλλον δεν αγγίζει  το κλειστό κύκλωμα του Δήμου, " καταλήγουν.

Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

 





 

 

 

3 σχόλια:

  1. "Επαγγελματίες της Αριδαίας",το πιο σύντομο ανέκδοτο.Τοσο πολύ αγαπιουντε μεταξύ τους,που αν πάρει κάποιος συνάδελφος τους,κάποιο έργο,τόση είναι η"αγάπη τους",που αμέσως τους καρφώνουν.Οσο για την συγκεκριμένη ανάθεση,προκαλεί εντυπωση το γεγονός,ότι οι συγκεκριμένοι "επαγγελματιες"δεν προτίμησαν,να καταγγείλουν την ανάθεση σε εκεινους που τους μπουκωνουν με διαφημίσεις,αλλά προτίμησαν έναν "χρήσιμο ηλίθιο"που τον χλευάζουν και τον λοιδωρουν όλη μέρα.Επισης προκαλεί εντύπωση και γιατί δεν το κατηγγειλε συσωμη η αντιπολιτευση.Και μόνο που το δημοσιεύει ο "Ρομπέν των φτωχών",σημαίνει ότι η ανάθεση είναι απολύτως νόμιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρετε, ρε άκαρδοι, τι τράβηξε η Εύβοια με τις φωτιές; Φτάνει με τη μιζέρια σας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)