Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

«Καμένο χαρτί » η υποψηφιότητα του κ. Δ. Βέσκου.

 

 

 


ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΊ


ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

 

 

 

  Κάτι ήξερε παραπάνω  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δ. Βέσκος, έναν από τους αξεπέραστους λόγους  και δεν ήθελε να είναι υποψήφιος ξανά στις ερχόμενες δημοτικές αρχές. Η πίεση όμως ήταν τόσο έντονη που δέχτηκε ,αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι, ακόμα και να εκλεγεί  όλα είναι στον αέρα. Και είναι στον αέρα γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον καταγγείλει ο καθένας  για  παράβαση καθήκοντος. Το γνωρίζει και ο ίδιος αλλά προσπαθεί να το περάσει στο «ντούκου». Το θέμα είναι όμως και για όσους τον ψηφίσουν. Η ψήφος τους θα πάει χαμένη και ο κ Βέσκος στο σπίτι του για όσο καιρό χρειαστεί. Σίγουρα όμως για πολύ μεγάλο , διότι πρόκειται  για παράβαση  καθήκοντος . Ο ίδιος προανήγγειλε μόνος την υποψηφιότητά του χωρίς να φωτογραφίζεται με τον δήμαρχο , όπως γίνεται με όλους τους υπόλοιπους. Επιβεβαιώνοντας έτσι την έντονη φημολογία που τον έφερε να διαφωνεί με τον κ Μπάτση   σε πολλά ζητήματα. Μένει τώρα να δούμε πόσο βάση έχε η φημολογία που φέρει τον Αντιδήμαρχο Δ. Γιάντση , σφόδρα χολωμένο, σε βαθμό μάλιστα να μην θέλει να είναι υποψήφιος.  Ο  Δ. Βέσκος  προαναγγέλλει την υποψηφιότητά του  δια χειρός  του ειδικού συνεργάτη τους που αμειβόταν  με χρήματα των δημοτών Αλμωπίας  :

«Την επίσημη υποψηφιότητα του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Βεσκος. Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου κάτι που είχατε διαβάσει και στο ...........

 

Ο Δημήτρης Βεσκος ρίχνεται εκ νέου στη μάχη της αυτοδιοίκησης και διεκδικεί την επανεκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση "Εδώ Ζούμε". Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Βεσκου έρχεται να διαψεύσει με τον πλέον εμφατικό τρόπο τα ψευδή δημοσιεύματα των αναξιόπιστων τρολ χαμηλής εμβέλειας που στόχο είχαν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη.   »

Το συγκεκριμένο  βέβαια μπλοκ χαμηλής εμβέλειας,είχε γράψει για υποχρεωτική υποψηφιότητα του Δ. Βέσκου ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΏΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΆ.

Να δούμε αν ο κ. Βέσκος  πρόκειται να διαψεύσει το γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει να παραπεμφεί για παράβαση καθήκοντος και αν αυτό επισύρει την ποινή της έκπτωσης από το αξίωμά του  ή την ιδιότητά του ως δημοτικού συμβούλου .

 

2 σχόλια:

  1. άαχετα από το νομικό δεν ξαναβγαίνει ο ίδιος γιατί εμείς τον στηρίζαμε κ πλέον θα τον στείλουμε σπίτι διότι είναι αγνώμων και με αμνησία...γιαυτό η σφαλιάρα έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αρχιερεας της......αντε μιτσο σπιτι. Ουτε καντηλαναφτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)