Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Απτόητος προχωρά ο Δ. Μπίνος

ΑΠΤΟΗΤΟΣ προχωρά ο συνδυασμός του Δημήτρη Μπίνου  Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ προς τις εκλογές . Αποφασισμένος  να διεκδικήσει την ψήφο του κόσμου βασιζόμενος στην διαφάνεια , την ειλικρίνεια  και την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων  χωρίς Δονκιχωτισμό , ανεμόμυλους  κυνήγι μαγισσών
και εκθέσεις ιδεών

Προτίμησε να συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο μικρότερο από τους άλλους πιστεύοντας  ότι εκείνο που αξίζει δεν είναι η αριθμητική ποσότητα, αλλά η ποιότητα και οι των υποψηφίων  να χαράξουν μια ουσιαστική και αποτελεσματική πολιτική  που πρόκειται να θέσει τα θεμέλια για κάτι διαφορετικό . Μια πολιτική που να έχει στο επίκεντρο όχι μόνο τα αυτονόητα, αλλά το ξεκίνημα επιτέλους  μιας διαφορετικής νοοτροπίας και εξελίξεων που επιζητά και αναζητά  νέες προοπτικές και αναπτυξιακές προτάσεις.

 Η εσωστρέφεια και η μοναδική επιδίωξη   της επανεκλογής έχει παγιδέψει τον τόπο και τον έχει καταδικάσει στην μιζέρια.' Εχει δημιουργήσει μειοψηφίες -φατρίες  που νέμονται τα πάντα σε βάρος  των υπόλοιπων .

 Η διαφάνεια με την οποία διοίκησε ο Δ. Μπίνος , αλλά και η εντιμότητα ,είναι ένα από τα αδιαμφισβήτητα ατού στην εκλογική αναμέτρηση. Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που έχει απηυδήσει με τον  μέχρι τώρα τρόπο διοίκησης  του Δήμου. Το μόνο μέλημα μέχρι σήμερα  είναι οι διοικούντες να θεωρούν τον Δήμο φέουδο τους και να τον χρησιμοποιούν για τα καλά και συμφέροντά τους αλλά και προς άγρα ψήφων .

Αξιοκρατία , αξιοπρέπεια , ισονομία και ισοπολιτεία έχουν  ισοπεδωθεί. 

 

Η νέα προσπάθεια του Δ. Μπίνου

είναι όντως ένα νέο εγχείρημα που φαίνεται μέρα με την μέρα να γίνεται όλο και περισσότερο πιο αποδεκτό. Όσο και αν φαίνεται όχι και τόσο ρεαλιστικό ψηφοθηρικά  , λόγω μικρότερου αριθμού  υποψηφίων , στην ουσία είναι πιο κατανοητό και προσιτό στον πολίτη που πράγματι απαιτεί κάτι  διαφορετικό που πάνω από όλα σέβεται την νοημοσύνη του .  Και όχι να παίζει με τους αριθμούς

Στο αμέσως  χρονικό διάστημα οφείλει και αυτός να παρουσιάσει το πρόγραμμα και τους στόχους , απλά και κατανοητά στον κόσμο.  Διότι πέρα από τις όποιες υποχρεώσεις των ψηφοφόρων προς τους υποψήφιους , έχουν πρώτα την μεγαλύτερη υποχρέωση προς τον εαυτό τους . Να επιλέξουν το καλύτερο που θα δώσει  προοπτική και για αυτούς μέσα από το γενικό καλό και όχι μόνο  το καλό των επιτήδειων .

 

 

2 σχόλια:

  1. Ο παρουτ έχει προβάδισμα οποίος και να βγει δεύτερος αν βγει εκτός ο. Κρις τότε σίγουρος δήμαρχος ο παρουτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ίδα μας έχετε ξεχάσει όλοι τα παιδιά μας δεν έχουν πουθενά να πάνε παλεύουμε για μια παιδική χαρά.Θελουμε αυτό που έχουν όλα τα υπόλοιπα χωριά μια παιδική χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)