Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Δ.ΜΠΙΝΟΣ :Ποιότητα και ωριμότητα




  • Ευχάριστα εξέπληξε ο Δ. Μπίνους συνεργάτες και φίλους  κατά την διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου στην Αριδαία το απόγευμα τηςΚυριακής. Προσγειωμένος , ρεαλιστής  και ενωτικός έχοντας στο πλάι του συνεχώς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τη σύζυγό του Αναστασία





     ,αναφέρθηκε στον συνδυασμό του και τις επιδιώξεις τους , που είναι η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου προς όφελος όλων των πολιτών. Δεσμεύτηκε διαφάνεια , ισονομία κσι ισοπολιτεια για όλους. Μιλώντας σε μια συγκέντρωση που ήταν σαφώς και εμφανώς πολύ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του Χ. Μπάτση. Είχε αυθορμητισμό , παλμό  και ενθουσιασμό.
  • Γεγονός που δείχνει ότι έχει πλέον μεγάλο προβάδισμα από


    αυτόν.
    Παρουσίασε  τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. Δεν παρέλειψε να μνημονεύσει τις προσπάθειες και την συμβολή  στην ανάπτυξη του τόπου , των προηγούμενων δημάρχων  στον Δήμο Αριδαίας και Εξαπλατάνου και αργότερα του ενοποιημένου Αήμου Αλμωπίας. Ούτε και παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την συμπαράσταση τους  σε αυτή την προεκλογική προσπάθεια που κάνουν.Ευχαρίστησε και τον πρώην ευρωβουλευτή Γιάννη Γκλαβάκη .

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ  και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας   Δημήτρης Μπίνος κατά την ομιλία του εξαπέλυσε τα πυρά του τόσο προς την Δημοτική Αρχή όσο και προς την παράταξη του Νίκου Παρούτογλου, η οποία όπως είπε συμπορεύτηκε με την σημερινή διοίκηση και δεν πέτυχε τίποτα

 Μάλιστα έκανε λόγο  για την αλαζονεία ορισμένων που μοιράζουν θέσεις και ράβουν κουστούμια αντιδήμαρχων \

Παρουσίσε τους υποψηφίους  διευκρινίζοντας με ουσία την πορεία του καθενός

Οι δε υποψήφιοι στον σύντομο χαιρετισμό τους τόνισαν ότι επέλεξαν να συμπορευτούν με τον Δημήτρη Μπίνο, γιατί είναι ξεκάθαρος στις απόψεις του και είναι σε θέση να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο. Επίσης τόνισαν ότι είναι πιο ενδεδειγμένη επιλογή  καθώς απέδειξε στηνπράξη ότι είναι τίμιος και διοίκησησε με πλήρη διαφάνεια κάτι που αναγνωρίζεται από όλους ακόμα και από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)