Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Αγενής και αχάριστος ο Χ. Μπάτσης


Κανένα ευχαριστώ σε κανέναν

 

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η στάση του απερχόμενου Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση.

Μέχρι σήμερα δεν έχει πει ένα ευχαριστώ στον κόσμο που τον τίμησε με την ψήφο του . Ούτε ένα ευχαριστώ και στους συνεργάτες του,που περιόρισαν την ήττα και την έκαναν τιμητική.

 

12 σχόλια:

  1. Είναι στο βουνό. Κόβει κάτι συστάδες. Έχει πάρει και την Μελίτα μαζί του για να του υποδεικνύει τα δέντρα. Όλα τα ξέρει αυτή!!! Αμάν πια με την εμπάθεια σου Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα .....μόνο η Καρατζοβα μπορούσε να εκλέξει ξυλοκόπο για Δήμαρχο. Και τι ξυλοκόπο!!! Τον πιο άξεστο απ' όλους!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο αλλά στον Βόλο για 3 συνεχόμενες φορές έχει εκλεγεί δήμαρχος που είναι απόφοιτος δημοτικού!

      Διαγραφή
    3. Γιατί δηλαδή τι έχουν οι ξυλοκόποι; πρέπει κάποιος να έχει πτυχία για να μπορεί να κάνει καλό για τον τόπο του; μπράβο σας για την παιδεία που έχετε

      Διαγραφή
  2. Τώρα που θα είσαι στα σαλόνια, κοίτα να κάνεις και ένα τσεκαπ την χολή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ και τέσσερα χρόνια άξεστος και αχάριστος .τι ζήσαμε με τον εδώ ζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψευτομαγκες πίσω από ανωνυμία κράζετε,έτσι σας έμαθαν όμως να είστε ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ,γιατί με όνομα απλά λερώνεται το βρακάκι σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κο κο κοτουλες του πληκτρολογιου, πιάνεται ανθρώπους στο στόμα σας όπως τον μπατση και το άλλο το παιδί που έγραψε ο άλλος ο άσχετος πιο πάνω. Ο κουσης πήρε την τζακρη από το μηδέν και την έκανε βουλευτη .Και ο μπατσης ο ξυλοκοπος έγινε δήμαρχος αλλά αυτοίηασταν μια ζωή άσχετοι και απολιτιστοι. Και την Μελίτα που έχει μυαλό για δέκα.ταδε έφη ο ποζαριτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή που λες ότι έχει μυαλό για δέκα, δεν ήταν αυτή που διορίστηκε γενική γραμματέας στο Δήμο με ιδιωτικό συμφωνητικό;;; Αυτή δεν ήταν που ερχόταν παράνομα και για μεγάλο χρονικό διάστημα σε επαφή με τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των πολιτών;;; Που διέτασσε χωρίς καμία λογοδοσία τους υπαλλήλους του Δήμου και τις υπηρεσίες; Χωρίς όρκο; Χωρίς ευθύνη; Και όταν την πήραν χαμπάρι και άρχισαν οι σχετικές καταγγελίες έφυγε νύχτα λίγο πριν τη μαζέψουν; Άραγε γιατί δεν εξήγησε ποτέ στους πολίτες ως όφειλε, γιατί απομακρύνθηκε από τον Δήμο;; Τα ξεχάσαμε όλα αυτά ; Νομιμότητα αλά καρτ και επίκληση γνώσεων για τα μυαλά των αδαών. Να γιατί ήταν από τις ελάχιστες δεξιάς προέλευσης διοικήσεις στη χώρα, που έχασαν από τον πρώτο γύρο, με τη ΝΔ πανίσχυρη και με τόσους κυβερνητικούς βουλευτές να τους βοηθούν.

      Διαγραφή
  6. Τα σχολια σας δεν αρμόζουν για κανέναν... Οι ξυλοκόποι που ειναι κ αρκετοί στην περιοχή είναι ανθρωποι του μόχθου κ δεν χρειάζεται πτυχια για να εισαι πρωτα ανθρωπος. .. Οποτε μην προσβαλεται.... Η αξια κ η τιμή του καθενός φαινεται ειτε επιστημονας ειναι είτε ανθρωπος του μόχθου... Κ μαλλον ενας ξυλοκοπος τα καταφερε καλύτερα απο πολλούς άλλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι εσείς που μιλάτε έτσι για τούς υλοτόμους είστε οι ίδιοι που ζείτε με επιδόματα και δε σέβεστε τη δουλειά κανενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)