Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Αδέλφια οι δυο εκ των τραυματιών – Είχαν πάει για μπάτσελορ

Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Γκάζι, με τρεις βαριά τραυματίες

 

 Από ένα μαύρο τζιπ άνοιξε πυρ ο δράστης των πυροβολισμών που σημειώθηκαν στο Γκάζι, έξω από κλαμπ, τραυματίζοντας σοβαρά τρία άτομα. Τα σενάρια που εξετάζονται και η ταυτότητα των θυμάτων.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που πυροβόλησαν έξω από νυχτερινό κλαμπ στο Γκάζι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρία άτομα.

Όλα συνέβησαν, το πρωί του Σαββάτου, όταν ένα μαύρο τζιπ -χωρίς πινακίδες- σταμάτησε έξω από νυχτερινό κέντρο επί της οδού Ιάκχου, και ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί, προτού διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε τουλάχιστον επτά φορές, σχεδόν εξ’ επαφής.

Αδέρφια οι δύο εκ των θυμάτων

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις άνθρωποι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τον έναν μάλιστα να φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι τραυματίες είναι από την Κρήτη και είχαν έρθει στην πρωτεύουσα για μπάτσελορ πάρτι. Οι ηλικίες τους είναι 33, 28 και 24 ετών, ενώ οι δύο εξ αυτών είναι αδέρφια.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί τέσσερις  κάλυκες, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Για την αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που σχετίζεται με το κλαμπ ή να προηγήθηκε διαπληκτισμός των θυμάτων με τον δράστη ή τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών αναμένεται να μεταβούν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για να πάρουν καταθέσεις από τα θύματα.

Εικόνες από το σημείο

Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, με τρεις τραυματίες
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, με τρεις τραυματίες
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, με τρεις τραυματίες

Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, με τρεις τραυματίες
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)